Big NO NO på dejten

Postat i: 

Dejtingtips

Big NO NO på dejten

Har du haft massa trevliga dejter utan att det blivit något mer? Börjar du ge upp hoppet? Då ska du läsa denna texten.

Kanske har du har gjort något av misstagen nedan. Det finns nämligen vissa saker man inte ska göra när man dejtar – här är 5 saker som du bör undvika:

1. Att leka anställningsintervju. Att ta upp penna och papper och börja bocka av favoritfärg, politiskt ställningstagande och när dejten vill ha barn är inte särskilt attraktivt.

2. Dra inte upp gammalt ”groll”. Berätta inte ditt livs historia och gnäll om gamla kärlekar med en gång. Spara även på detaljerna om din tragiska barndom de första dejterna.

3. Bli ingen stalker. Var lite ”cool” i början. Att sms:a 28 gånger efter första dejten och skicka blommor dagen efter kan upplevas lite väl bra. Det kan få motsatt effekt och skrämma iväg dejten.

4. Försök inte förändra dejten. Finns det massa saker som du stör dig på hos dejten men du tänker att det där kan jag nog allt ändra på. Glöm det! Hitta istället någon som passar dig bättre från början.

5. Var inte obekväm med dig själv. Oavsett om du är i ett förhållande eller inte, bör du alltid ta hand om dig själv först. När du trivs med dig själv och har en bra självkänsla kommer du attrahera andra.