5 saker som gör dig oattraktiv

Postat i: 

Kärlek & Relationer

5 saker som gör dig oattraktiv

Du har säkert någon gång träffat en snygg person som ju mer du lär känna blir alltmer oattraktiv. Hur kommer det sig?

Vi talar om negativa inre egenskaper som kommer, hur väl du än putsar på ytan, slå tillbaka på dig och inte vara till din fördel.

Vi lever i en tid när allt fler lägger större vikt åt utseende än att ta hand om sig själv på insidan. Detta gör att vi odlar negativa vanor som kommer göra oss mindre attraktiva. Vilka är dina svagheter och vad behöver du arbeta med på din insida?

Vi listar här 5 saker som kommer göra dig mindre attraktiv bland singlarna:

1. Osäkerhet. En osäker person lägger lätt stor vikt på sina egna brister istället för att fokusera på alla de härliga sakerna som gör en unik. Kan du tänka dig hur mycket du missar genom att leva så här? Påminn dig själv om att du är unik och har allt som krävs för att skina!

2. Stort ego. Det är enkelt att babbla på om sig själv och sina egna behov. Men vad händer när du inte ser andra? Att inte bry sig om och lyssna på andra är en av de mest själviska vanor du kan ha. Detta kommer göra dig oerhört oattraktiv.

3. Negativitet. Konstant klagande är inte särskilt charmerande. Ibland får man gnälla och få utlopp för sina känslor men ett ständigt klagande orkar ingen med.

4. Trångsynthet. Tunnelseende och känslan av att dina tankar och hur du ser saker är det enda rätta är inte särskilt attraktivt. Pröva att vara lite mer ”openminded” kring de som tänker annorlunda än dig.

5. Kontrollbehov. Det är tufft att leva med ett stort kontrollbehov och kanske ännu tuffare för din omgivning. Att tro ”om jag inte gör det själv kommer det inte göras rätt” är ingen charmerande egenskap.