5 steg till äkta kärlek

Postat i: 

Kärlek & Relationer

5 steg till äkta kärlek

Alla vill vi hitta rätt partner och få uppleva sann kärlek. Genom att ta 5 smarta steg kan du förbättra dina chanser att lyckas i kärlekslivet. Knepet är att börja arbeta med dig själv.

Att hitta rätt partner och skapa en lycklig relation kan ibland vara klurigt. Kanske tycker du att det är något fel på alla du träffar. Men dina partners har en sak gemensamt – dig. Och den enda du kan förändra är dig själv…

Börja gärna med att fundera på hur du vill vara i en relation? Om du gör upp med dina rädslor, står för dina gränser och tar ansvar för din lycka brukar resan mot äkta kärlek gå betydligt snabbare.

5 steg mot äkta kärlek:

1. Var ditt sanna jag. Ofta får du det som du tror om dig själv. Om du är rädd för att binda dig så kanske du attraherar partners som redan är upptagna. Fundera på din syn på sig själv och hur du signalerar det till andra.

2. Välkomna kärleken och var aktiv i ditt sökande. Fundera över hur du behöver vara och vad du ska göra för att bli mer tillgänglig för kärleken. Det krävs en insats av dig. Om du nätdejtar så var noga med att välja en seriös sajt där medlemmarna verkligen menar allvar i sitt sökande efter någon att dela livet med. Lägg tid på din profil och försök vara öppensinnad. Och glöm inte – nätdejting ska vara KUL!

3. Sluta tyck synd om dig själv. För det första så upplevs det sällan som särskilt attraktivt. Sluta skyll på dina ex och se dig själv som ”drabbad”. När något tråkigt händer kan du välja att göra det bästa av situationen.

4. Släpp kontrollen. Inse vad du kan kontrollera och vad du behöver släppa. Det enda du kan styra är dig själv, att till exempel försöka få någon att bli attraherad av dig genom att ändra dig är ofta lönlöst och gör dig bara frustrerad. Var den du är – resten löser dig – om det är äkta kärlek, vill säga.

5. Du är chefen. Räkna inte med att en partner ska göra att allt i ditt liv känns bättre. Du är chef över DITT liv. Om du är missnöjd med något – fundera då på vad du behöver göra för att bli lyckligare.

Hjärtligt lycka till – vi tror på dig!