5 supertips för dig som vill träffa rätt i vår och sommar

Postat i: 

Kärlek & Relationer

5 supertips för dig som vill träffa rätt i vår och sommar

Världen behöver kärlek och starka relationer! Vi på Mötesplatsen tror att våren och sommaren 2021 kommer bjuda på fler singlar än någonsin som söker efter seriösa och långvariga relationer. Visst hänger du med?!
Nu är det nämligen hög tid att bestämma sig för att lägga i högsta växeln i ditt dejtande för att maxa dina chanser att träffa rätt.

5 supertips för dig vill träffa rätt:

❤️ Ge de du dejtar mer än en chans. Om den första dejten inte var total katastrof vill säga. Var dejten okey, men inte ”WOW-WOW-WOW” – testa ändå att försök ses två-tre gånger. Ibland kan det vara bra att låta en passion växa fram, de som inte verkar spännande först kan bli det när vi skrapar på ytan.

❤️ Lägg ut MÅNGA bilder. Förmodligen något av det viktigaste när du nätdejtar. Singlarna vill se dig! Gärna tydliga och glada bilder.

❤️ Prata inte för mycket om dig själv. Att bara prata om sig själv på dejten är inte attraktivt. Inte heller att förvandlas till journalist, så att dejten blir en slags anställningsintervju. Men ändå – ställ hellre mer frågor än att bara babbla på om dig själv.

❤️ Var aktiv på Mötesplatsen. Sätt upp mål för våren och sommaren. Messa minst 5 stycken nya varje vecka, Gilla många, lägg ut härliga bilder och berätta vad du gör just nu.

❤️ Var ärlig. Sist men inte minst är ett viktigt råd på vägen är att vara ärlig och bemöta andra som du själv vill bli bemött. Vill du inte träffa personen igen så säg det. Att låt det hela rinna ut i sanden är bara fegt och elakt. Alla förtjänar att få ett trevligt sms där du gör klart att ”det var trevligt att ses, men tyvärr tror jag inte att vi passar så bra ihop”.

Hjärtligt lycka till – nu kör vi! 😍