”Anders är trygg, manlig, snäll och romantisk…”

Postat i: 

Par som träffats

”Anders är trygg, manlig, snäll och romantisk…”

Det tog inte lång tid innan Anders och Birgitta fick kontakt med varandra på Mötesplatsen.
– Det var Anders som skrev till mig och det kändes rätt direkt. Vi är båda förundrade och oerhört tacksamma över att vi fann varandra, säger Birgitta, 60.

Anders var änkling sedan nästan ett par år tillbaka och Birgitta var separerad när hon blev medlem på Mötesplatsen. Båda var tveksamma om det gick att träffa någon på detta sätt…
– Men jag fick snabbt kontakt med Anders och vi började skriva med varandra. Sedan blev det telefonsamtal och efter två veckor en första träff med fika och promenad. Det kändes rätt direkt och sedan dess är det vi. Jag föll för Anders varma blick när han såg på mig. Dessutom är han trygg, snäll, manlig, romantisk och vi skrattar mycket tillsammans, säger Birgitta.

Planerar gemensam framtid
Paret bor cirka 20 mil från varandra men ses varje ledig stund och njuter av att få tillbringa tid tillsammans.
– Vi är så kära och lyckliga, säger de.
Birgitta och Anders planerar sin framtid tillsammans. Så länge de arbetar kommer de vara särbos. Efter pension planerar de för at skaffa ett gemensamt boende, nära både barn och barnbarn.
– Det är fantastiskt! Från första stund hade vi en fysisk och själslig närhet

Birgitta ❤️ Anders:
Yrken: Anders jobbar som maskinoperatör och Birgitta är undersköterska.
Ålder: 60 år (Birgitta) och 63 år (Anders).
Det bästa med Mötesplatsen: Att det finns flera olika sätt att upptäcka varandra och komma i kontakt. Det känns roligt och socialt!
Tips till andra singlar: Våga och var ärlig! Var öppen och våga tänk brett, man behöver inte ha exakt samma intressen och bakgrund.