Träna dig till att bli ett riktigt ett dejtingproffs

Postat i: 

Dejtingtips

Träna dig till att bli ett riktigt ett dejtingproffs

Om du verkligen vill träffa en ny partner så behöver du vara aktiv och inte bara invänta slumpen. För att bli ett riktigt dejtingproffs måste du träna och sätta upp mål. Följ våra steg och kom närmre målet – en livslång kärlek!

Det största skälet till att många tycker det är svårt att dejta är att man vet med sig att man ska bli bedömd – man ska träffa någon som ska utvärdera vad de tycker om en. Det leder till att vi tror att vi måste prestera. Vi måste inte bara göra oss så snygga vi kan utan vi ska också vara smarta, roliga, charmiga och så vidare. Inte konstigt man blir nervös då!

MEN som allt annat här i livet – ju mer man tränar, ju enklare och roligare blir det – vi lovar! Sluta invänta slumpen och ta makten över ditt kärleksliv – vi visar dig hur!

5 strategiska tips:

– Sätt upp mål. Exempelvis: ”Jag ska skicka meddelanden till minst fem nya singlar varje vecka och gå på minst tre dejter i månaden”.

– Öva på att dejta! Ta en snabb fika med någon som du tycker verkar trevlig men som kanske inte passar exakt i din ”mall”. När det inte är din dream-match kommer du förhoppningsvis vara mindre nervös, eftersom det ändå inte är en person du tror att du kommer falla för. Men det kan mycket väl vara så att du har helt fel och att det kan bli riktigt bra… När man vidgar sina vyer kan storslagna saker börja hända!

– Tänk inte så mycket på att vara smart eller rolig, det räcker med att du visar intresse för din dejt. I stort sett alla människor älskar att få uppmärksamhet. Fokusera därför på den du dejtar, lyssna verkligen på vad hen säger och ta dig tid att svara ärligt på de frågor du får. Kom ihåg att ställa motsvarande frågor tillbaka.

– Förbered dig inför dejten. Prova att läs din dejts presentation på Mötesplatsen extra noggrant. Plugga in den så att du vet lite om personens intressen.

– Lägg manken till och skapa en schysst profilsida. Väj glada bilder på dig själv och beskriv dig själv på ett ärligt men ändå lite säljande sätt. Ta gärna hjälp av en kompis som säkerhetsställer att din presentation känns tilltalande.

Lycka till! ❤️