5 tecken på att du har träffat ”the one”

Postat i: 

Kärlek & Relationer

5 tecken på att du har träffat ”the one”

Hur ska man veta att man träffat rätt? Att hen är ”the one”? En sak kan vi lova: Du kommer garanterat att märka av när det sker och livet kommer genast att kännas lite härligare…

Här är 5 tecken på att du träffat rätt (eller tecken att leta efter 😉):

1. Du känner dig trygg – redan tidigt i relationen. Med vissa personer i sin närhet känns allting mycket enklare. Och ens själsfrände är ett sådant exempel. Många gånger kan den harmoniska och trygga känslan till och med infinna sig redan första gången man ses.

2. Hen tar fram ditt bästa jag. Även om ni är olika – så tar ni fram varandras bästa sidor och kompletterar varandra. Ni lär av varandra och känner att era motsatser gör er till bättre individer och ett starkare kärlekspar.

3. Det kommer att kännas annorlunda. Det är svårt att förstå vad en själsfrände är innan man har träffat personen i fråga. För så fort ens vägar korsas infinner sig en speciell känsla i kroppen. Många som mött sin soulmate förklarar det som att det är energin och själen man dras till, inte kroppen och utseendet.

4. Ni har samma värderingar. Ni delar samma syn kring de stora frågorna i livet. Ni vet hur livet ska levas och planen är att alltid göra det tillsammans.

5. Ni känner kärleken – även när det skakar. Livet går upp och ner och att få en relation att fungera smärtfritt är i princip omöjligt. Men bara för att vardagen kantas av påfrestande utmaningar behöver inte kärleken ta stryk. Ens själsfrände ser en för den man är, även om man är nere på botten.

Källa: Huffington Post

Inte träffat rätt ännu? Gör vårt vetenskapliga matchningstest för att maxa chanserna till ett långt och lyckligt förhållande! ❤️❤️❤️