Singel efter långt förhållande? – 3 saker du kommer upptäcka

Postat i: 

Singel i Sverige

Singel efter långt förhållande? – 3 saker du kommer upptäcka

Nybliven nätdejtare och knappt varit singel alls som vuxen? Vi har samlat 3 saker som du kommer att märka när du blir singel efter ett långt förhållande… 😉 😉 

1. Det finns inga någorlunda OK bilder på dig. Hur svårt kan det vara att hitta en bra profilbild till ditt nya konto på Mötesplatsen? Det är ju bara att plocka från dina sociala medier tänker du… Nej, just det. På varenda bild står du med armen kring ditt ex. Du får helt enkelt raffla på dig något snyggt och ta nya bilder. Eller, ta den från studenten! Den är ju lite spexig…Eller…? 🙈

2. Du kommer inte att gå bananaz på en klubb. Du ser det framför dig. Det är nu du ska börja gå klubb, stänga stället och ha ”the time of your life”. Men. Så kommer det inte att bli. Troligtvis kommer du smutta på en cosmopolitan 🍸 i ett hörn och sedan gå hem tidigt. Det är ju en dag imorgon också. Dessutom har du inte en aning om hur du ska bete dig på ett dansgolv i din ålder.

3. Du behöver gå till frissan. 15 år av fredagsmys kräver sin makeover. Du inser att du behöver göra något åt ditt yttre. Om inte annat för att du vill ha förändring. Nytt liv, ny stil.

Det ÄR läskigt att börja dejta efter ett långt förhållande MEN det är aldrig för sent att träffa en ny kärlek! Det bästa med att börja dejta igen efter ett längre förhållande är att du faktiskt får chansen att uppleva allt det härliga en gång till. ❤️ ❤️ ❤️  Behöver du hjälp – finns alltid vi på Mötesplatsen här för dig! Vi hjälper seriösa singlar som söker efter ett seriöst förhållande.