5 vanliga misstag när man väljer en ny partner

Postat i: 

Kärlek & Relationer

5 vanliga misstag när man väljer en ny partner

Singel igen? 😎 Längtar du efter ett förhållande som varar för livet nästa gång? Vi har samlat några vanliga fällor som många trampar i när det är dags att hitta en ny partner. Undvik dessa misstag och maxa chanserna för ett långt och lyckligt förhållande! 

1. Du bortser från det dåliga hos din nya dejt. Det är fantastiskt att vara nyförälskad! Det är då också väldigt lätt att strunta i de egenskaper som är mindre bra och bara se det positiva. Okey, hen dricker lite för mycket och hen kanske fäller lite dumma kommentarer ibland, men so what? Vi har det ju så mysigt… Vårt tips är att fundera på hur det kommer att kännas när nyförälskelsen har lagt sig och vardagen kommer. Finns det sidor hos din dejt som kan tänkas bli problematiska i det långa loppet?

2. Ni har FÖR olika grundläggande värderingar. Vissa olikheter kan bara vara positiva och kan också attrahera. Men när det handlar de stora värderingarna kring hur ni vill leva era liv – bör de vara någorlunda lika.

3. Du vill bara ha ”någon”. Du träffar någon som är ”helt okey” och är sååå trött på att vara ensam. Då är det lätt att tänka ”good enough”, bättre än att vara singel. Ett tips: Detta kommer inte sluta bra. Om inte pirret finns i början av förhållandet, fundera då på hur det kommer att kännas efter 15 år? 😕

4. Ni pratar inte om det stora sakerna i livet. Det finns vissa saker som kan ställa till det rejält i en relation. En vill ha fler barn, den andra vill det inte. Den ena parten föredrar att vara särbo, något som den andra inte alls är intresserad av… Ta upp några av de stora sakerna och känn efter så att ni synkar hyfsat, så tidigt som möjligt i relationen.

5. Du förlorar hela ditt liv… Bara för att du ingår i en relation, betyder det inte att du inte kan ha kvar stora delar av ditt vanliga liv. En varningssignal är om du märker att du börjar anpassa hela ditt liv efter din nya partner. Om du bortprioriterar dina vänner och intressen – finns anledning till oro. Förlora inte dig själv i din partner!

🌟  TIPS! 🌟 Bästa starten, när du letar efter någon att dela livet med, är att göra Mötesplatsens vetenskapliga matchningstest. Då maxar du chanserna att träffa någon som kan ge dig ett långt och lyckligt förhållande. ❤️❤️❤️