Ett par? 7 tecken på att ni är tillsammans

Postat i: 

Kärlek & Relationer

Ett par? 7 tecken på att ni är tillsammans

Okey, ni har dejtat ett tag och det känns riktigt bra. Men när är det dags att gå från ”dejting-fasen” till ”nu-är-det-dags-att-ändra-statusen-på-facebook-fasen”?
Vi ger dig 7 tecken på att ni är ett par på riktigt.

I början lär vi känna varandra och tenderar att vara måna om att visa oss från vår bästa sida. Men vad är det egentligen som signalerar att er relation har gått från att vara en ytlig förbindelse till att bli ett djupt och seriöst förhållande?

7 tecken på att ni är ihop:

1. Ni bryr er om varandra på riktigt. Ni börjar höra av er till varandra allt oftare mest bara för att kolla ”om ni kommit hem säkert”.

2. Ni pratar om djupa saker.  Om ni vågar öppna upp er för varandra är det ett betydligt starkare tecken på kärlek än alla rosor i världen.

3. Du har nyckel hem till dejten. Detta är ett stort tecken! Nu är det på riktigt.

4. Ni har träffats varandras föräldrar. Ett klassiskt tecken men troligen för att det stämmer. Om du blir presenterad för dejtens familj och släkt är det seriöst på riktigt.

5. Ni planerar semestern tillsammans. Om ni bokar och åker på resor tillsammans är det mer än bara ”flört”. Kanske bygger ni minnen som ni kommer se tillbaka på tillsammans för resten av livet?

6. Ni pratar om framtiden och om era drömmar samt andra stora saker, som exempelvis om ni vill ha barn framöver.

7. Ni ringer och säger god natt till varandra. Antingen har någon av er misstolkat situationen eller så börjar ni verkligen bli ett par på riktigt.

Eller så kan man göra det lättare för sig: Man är väl ett par när man har bestämt sig för att vara det helt enkelt! 😉