”Vi går som på moln – varje dag!”

Postat i: 

Par som träffats

”Vi går som på moln – varje dag!”

Inga-Lill, som varit singel i närmare 20 år, hade nästan gett upp i sitt sökande efter en partner när Sture kom in i hennes liv.

-Vi är så lyckliga och kära – nyligen förlovade vi oss i romantiska Paris, berättar Inga-Lill.

Sture hade varit medlem på Mötesplatsen i några år och hunnit lära känna flera medlemmar utan att det riktigt klickat ordentligt. Strax före jul, på Stures födelsedag, fick han dock syn på Inga-Lill.

– Hon såg så söt ut med sin blonda lugg, säger Sture som ganska snabbt bokade in en första träff med henne.

Dejten blev en romantisk lunch i ett vackert konserthus.

– Allt stämde precis och det kändes så där bra som det ska göra. Vi firade till och med nyår tillsammans, båda med en outtalad tanke: ”detta kommer bli en fortsättning….”, berättar de.

Förlovning i Paris
Eftersom allt kändes helt rätt från första dagen så har Inga-Lill och Stures resa gått snabbt. De är redan förlovade och bor tillsammans.

– I april åkte vi till Paris och förlovade i Monets trädgårdar vid den kända näckrosdammen. Därefter åkte vi till den berömda ”kärleksbron”, där vi gjorde som så många andra franska kärlekspar: köpte ett hänglås och låste fast det i broräcket. Därefter slängde vi nyckeln i floden Seine – vilket ska föra lycka med sig, berättar Sture.

– Det var såå romantiskt! Vårsolen sken och fåglarna kvittrade. På kvällen firade vi med champagne på Moulin Rouge, fyller Inga-Lill i som även avslöjar att det finns planer för ett bröllop i Paris efter sommaren.

-Tack Mötesplatsen för att vi fann varandra!

STURE ♥ INGA-LILL:
Ålder: 72 år (Sture) och 67 år (Inga-Lill).
Träffades på Mötesplatsen: December 2015.
Tid innan första dejten: En vecka.
Barn: Sture har en dotter, Inga-Lill ha inga barn men en katt som heter ”Sixten”.
Bästa med Mötesplatsen: Det är lätt och överskådligt att söka en partner. Profilsidan visas på ett överskådligt och intressant sätt. Kundtjänst har ett trevligt bemötande.
Tips till andra singlar: Ha en trevlig och positiv presentation med ärligt foto. Vänta inte för länge med att ses och dejta endast en i taget. Våga mycket men var försiktig och lyhörd. Ge inte upp!