Sluta välj fel partner – tänk på detta

Postat i: 

Matchning

Sluta välj fel partner – tänk på detta

Dras du ständigt till fel typ av partner? Tar det alltid slut och du undrar hur du kunde hamna här igen? Idag samlar vi våra bästa tips för hur du kan bryta mönstret.

Du är långt ifrån ensam om att alltid dras till samma ”typ” när du dejtar, trots att du egentligen vet att de inte är riktigt bra för dig… Det brukar inte sluta särskilt lyckligt! För vissa har lyckan att hitta sin livspartner i den första grodan de kysser, medan andra behöver ta lite fler omvägar innan de hittar en partner att hålla ihop med.

Träffa rätt nästa gång - tänk på detta:

❤️ Ha mod att bryta mönstret. Du måste aktivt välja att gå utanför det dejtingmönster du haft. Har du till exempel dejtat ”farliga” killar så kanske du ska börja titta åt andra hållet och inte direkt döma de killar som verkar lite ”för snälla”.

❤️ No drama! Lär dig att sunda relationer inte är fyllda av drama. Istället är de präglade av ömsesidig respekt och om att vara ett stöd för varandra, ha roligt och trivas tillsammans.

❤️ Ta den första gnistan med en nypa salt. Tänk på det som mat, bara för att du är sugen på glass betyder inte det att det att glass är bra för dig. Samtidigt ska du självklart inte välja någon du tycker är tråkig bara för att den verkar stabil. Men var medveten om vad som händer när du går igång på det gamla vanliga och påminn dig om dina tidigare erfarnheter.

❤️ Gör Mötesplatsens matchningstest. Ta hjälp av vänner och Mötesplatsens matchningstjänst för att få förslag på singlar som passar dig, men som du kanske själv inte hade valt (till en början i alla fall…)

❤️ ”Bara man är kär så räcker det”. Det är ju inte helt säkert att den vi blir störtförälskad i är densamma som vi passar att ha en långvarig relation med. Ha inte för bråttom!

Ta hand om dig!