Vem matchar dig?

Postat i: 

Matchning

Vem matchar dig?

Ålder eller att din framtida partner bor i ditt närområde är kanske inte det allra viktigaste i en relation, eller vad säger du? I slutändan är det ju ändå oftast personligheten som bestämmer om det kommer att fungera eller inte.

Idag vill vi därför passa på att slå ett slag för Mötesplatsens matchningstest.  Efter att du gjort testet (det är riktigt kul!) kommer du att maxa dina chanser att träffa någon som verkligen passar dig, som kan ge dig ett långt och lyckligt förhållande. Vi har många exempel på par som träffats via matchningstestet.
– Jag hade ju gjort matchningstestet och vad jag än sökte på kom Lasses ansikte upp. Vi matchade ju till 97 procent. Till slut tänkte jag att jag får väl ta och skriva den där mannen…, säger Maria som träffade sin stora kärlek Lasse via Mötesplatsen. Maria är övertygad om att de aldrig hade funnit varandra utan matchningstestet.
Här kan du läsa hela deras berättelse >>>

Så funkar det

Matchningstestet består av fem delar. Alla delarna bidrar till att ta fram hur du är som person och hur din parter bör vara för att öka chanserna till ett långt och lyckligt förhållande. Efter testet får du en personlighetsanalys om dig själv där vi presenterar de egenskaper som utmärker dig som person. Inne på Mötesplatsen väntar sedan flera lättanvända verktyg för att hjälpa dig att hitta den som är vetenskapligt bäst för dig.
– Gör testet genast – det kan leda till något stort! ❤️❤️❤️