”Vi kommer att leva tillsammans för alltid”

Postat i: 

Par som träffats

”Vi kommer att leva tillsammans för alltid”

På Mona och Lars första dejt gjorde de något som man kanske inte ”borde” göra.
– Vi berättade om vårt bagage och vad som gjort att vi nu satt mitt emot varandra… Vi blev tårögda av varje ord som sades och samtidigt njöt vi av att ha funnit varandra, säger de.

I efterhand förstår Mona och Lars att de på något sätt har levt parallella liv, men ändå rört sig i helt olika kretsar.

– Så långt ifrån varandra, men ändå nära. Vi kan se det framför oss, att den ena har gått ut från affären som den andre precis klivit in i. Likadant när vi jämfört var vi varit och arbetat, bott och var vi har tränat. Så utan Mötesplatsen hade vi aldrig träffats, det är ett som är säkert, säger de.
Mona och Lars hade skrivit till varandra på Mötesplatsen i ungefär en vecka när det var dags för den första dejten. De var väldigt spända, båda två, och dejten började med en promenad och sedan blev det fika på ett café.

– Vi satt ner och pratade om allt, vårt tunga bagage och glädjestunder i våra liv. Vi fällde tårar och skrattade, efteråt gick vi hand i hand och känslan av att jag funnit min livskamrat var bekräftad. Mona gör mig lugn och ger mig energi, säger Lars.

– Lars visade sig vara mannen i mitt liv. Han är alltid kärleksfull och respektfull mot mig och mina barn. Och så har vi samma humor, vi har så himla roligt ihop, både i vardagen och när det är mer festligt, säger Mona.

Deras liv har flätats samman

Efter den första dejten bestämde de att ses igen efter en vecka.
– Men det gick inte, vi kunde inte vänta så länge, så redan några dagar senare träffades vi igen. Och på den vägen är det. Sedan har vi fortsatt att träffas och sett till att våra liv flätas ihop efterhand. Vi bor inte tillsammans, inte än, men det kommer.

– Semester har vi tillbringat tillsammans med våra barn och vi känner att våra liv flätas ihop mer och mer efterhand och att vår kärlek stärks för varje dag. Vi ser fram emot att dela livet tillsammans och så länge njuter vi av varandras sällskap när vi ses, oavsett om vi gör festliga saker eller mer vardagliga. Vi har redan nu en framtid och vi vet att vi kommer att leva tillsammans för evigt.

– För riktig KÄRLEK finns inga hinder och tack vare Mötesplatsen flätades vi och våra liv ihop, avslutar Mona och Lars.

Mona ❤️ Lars
Ålder: 50 år (Mona) och 59 år (Lars).
Yrken: Rektor (Mona) och innesäljare (Lars).
Tips till andra singlar: Våga prova!
Det bästa med Mötesplatsen: Att det funkar!