Ann-Kristin mötte kärleken efter cancerbehandlingen

Postat i: 

Par som träffats

Ann-Kristin mötte kärleken efter cancerbehandlingen

Ann-Kristin, 52, drabbades av bröstcancer och efter sin behandling hade hon inga höga förväntningar på att träffa kärleken.
– Vid min ålder och dessutom utan hår trodde jag att det var omöjligt…, säger hon.

Ann-Kristin var precis färdig efter ett helt år av cancerbehandlingar när hon började längta efter kärlek. Men hon hade förlorat sitt långa bruna hår och en del av ett bröst.
– Jag trodde nästan att det var omöjligt för mig att träffa någon. Men jag tänkte ändå att jag skulle ge det en chans och skapade en profil på Mötesplatsen. Jag la in några bilder på hur jag såg ut innan jag blev sjuk. Jag ville inte skicka bilder från sjuksängen direkt…
Ann-Kristin fick mycket respons och gick på flera dejter utan att träffa den rätte.
– Jag tappade modet och bestämde mig för att ta bort min profil. När jag loggade in för att radera min sida så dök det upp en bild på en man som jag tyckte såg väldigt söt, snäll och sympatisk ut. Jag kanske skulle prova en sista gång?

Ann-Kristin skickade ett rött hjärta till mannen, som visade sig heta Rune, och fick ett meddelande tillbaka. Rune frågade om hon ville ses och ta en kopp kaffe?
– Vi bestämde träff några dagar senare. Vi tog en fika och sedan gick vi på bio. Jag hade helt klart svårt att koncentrera mig på filmen och biostolarna stod en bit ifrån varandra, så vi kunde inte röra varandra. Men när filmen var slut så möttes våra händer. Vi såg på varandra och kysstes, det var så härligt. Han körde mig hem och vi bestämde oss för att ses redan dagen därpå. Då gick vi en tur i skogen, åt middag och satt och pratade långt inpå natten.
Både Ann-Kristin och Rune gillar friluftsliv och att laga god mat.
– Vi har det så himla fint och härligt tillsammans. Vi känner oss väldigt lyckliga över att ha träffats, äntligen den rätte för alltid. Jag är så nöjd med Mötesplatsen och rekommenderar det gärna till seriösa singlar.

Ann-Kristin ❤ Rune
Ålder: Ann-Kristin är 52 år och Rune är 48 år.
Yrken: Ann-Kristin är förskollärare och Rune är kock och arbetar som vikarie på ett sjukhem.
Tips till andra singlar: Skriv inte för länge till varandra utan att ses.
Det bästa med Mötesplatsen: Att det är lätt att träffa seriösa singlar med liknande intressen.