3 saker som ger dig bra självförtroende

Postat i: 

Nätdejting

3 saker som ger dig bra självförtroende

Få saker är så attraktivt som ett starkt självförtroende – fast ändå med hjärtat på rätt plats och en stor dos ödmjukhet. Om du har ett bra självförtroende blir det också mindre pirrigt att dejta och du kommer lättare göra ett bra första intryck.

LISTA – 3 saker som gör dig till en dejtare med bra självförtroende:

1. Ta till vara på dina bra dagar! Har du haft en riktigt bra dag? Kanske gick det extra bra på jobbet eller så har du haft en urkul träff med dina vänner? Dagarna när livet leker, det är DÅ du ska passa på att dejta som aldrig förr! Skriv till de där intressanta singlarna du kikat på (men inte tagit kontakt med än). Det du själv utstrålar får du nämligen tillbaka! Om du är nöjd med dig själv och full av positiv energi kommer du också att attrahera den typen av singlar.

2. Var intresserad tillbaka. När någon kontaktar dig på Mötesplatsen är det för att du och din profil verkar intressant. Kanske får du en del nyfikna frågor – personen vill ju veta mer om dig! Det är så klart en härlig ego-boost som gör dig mer självsäker (och attraktiv). Glöm bara inte att visa samma intresse tillbaka. Ställ engagerade frågor och visa att du också är nyfiken och intresserad.

3. Bli inte fast online. Nät- och appdejting är ett perfekt sätt att få kontakt med massa nya singlar! Men fastna i online-läge alltför länge. Ut och dejta IRL så mycket du bara kan! Ta inte dejterna på blodigt allvar, det är ju alltid kul att träffa nya människor, eller hur? För varje dejt kommer du känna mer och mer självförtroende, även det inte blir något mer. Det viktigaste är att du vågar dejta mycket! Att dejta IRL är ju faktiskt enda sättet att avgöra om gnistan och personkemin finns där, så var inte rädd för att bjuda ut!  😉

Hjärtligt lycka till önskar vi på Mötesplatsen!