3 steg: Hitta kärleken på semestern

Postat i: 

Nätdejting

3 steg: Hitta kärleken på semestern

Nu laddar många för några veckors skön semester. Passa då på – när du är ledig – att se över ditt liv och på allvar påbörja sökandet efter en seriös relation.

Följ våra enkla steg och du kommer upptäcka att semestern är en strålande tid att dejta…

Det är en väldigt god idé att satsa lite extra på att träffa någon när man är ledig. Ofta är man som mest mottaglig för kärlek när man fått varva ner lite. När man är fri från vardagens stress och rutiner. Det finns inga krav och inga måsten, då blir det både lättare och roligare att bjuda på sig själv.

Just nu är det otroligt många singlar på Mötesplatsen som inte önskar sig något annat än att hitta någon att komma hem till i höst. Är du en av dem? Följ våra enkla steg och du är en bra bit på vägen…

3 steg till semesterkärlek:

1. Sommarboosta din profilsida. Ge din presentationstext och ditt profilfoto lite extra kärlek. Försök verkligen klura ut något bra och hafsa inte ihop något på 5 minuter. Be gärna en vän om hjälp om du tycker det är svårt.

2. Gör Mötesplatsens matchningstest. Detta handlar inte om någon enkel sökfunktion – utan här maxar du verkligen chanserna att träffa någon som passar just dig helt perfekt! Testet är vetenskapligt och när du är klar kommer du får konkreta förslag på singlar som passar dig. Såååå bra!

3. Var öppensinnad och kontakta många! Fundera på hur specifika önskemål du har, kan du prova att bredda din sökning? Prova att Gilla någon som du vanligtvis kanske inte brukar falla för men som ser glad och trevlig ut… Du har ingenting att förlora! Det är sommar och det är alltid kul att lära känna nya människor.

Känner du dig redo? Nu kör vi!