Våga gå utanför din ”comfort zone”

Postat i: 

Nätdejting

Våga gå utanför din ”comfort zone”

Har du en ganska tydlig bild över hur din kommande partner ska se ut och vara? Svarar du endast på meddelanden från brunhåriga hundägare i 35-36-årsåldern som gillar tacos och är bosatta i din stad…? Hmm, kan vara läge att tänka om och börja bjuda upp! Pröva att bredda din sökning, säg ja till mera och våga gå utanför din ”comfort zone”. Vem vet – kanske leder det raka vägen till den stora kärleken?

Många av de par som träffats på Mötesplatsen vittnar faktiskt om att det i slutändan inte blev alls som de hade tänkt sig. Utan istället fick de något mycket, mycket bättre…

Inte helt sällan är det när man vågar ta kontakt med någon som man inte brukar attraheras av – någon som INTE påminner om dina ex – som det börjar hända grejer.

Kliv ur zonen

Om du vill förändra en situation eller dig själv behöver du, i de flesta situationer, anstränga dig lite.

Ingen förändring kommer ske om du inte gör något åt det. Det är tydligt något som inte fungerar om du fortsätter göra saker på samma sätt  men aldrig får det resultat som du önskar. Då är det dags att utmana dig själv och förändra ditt beteende för att något ska hända. Att gå utanför sin ”comfort zone” är att växa och utvecklas på lång sikt.

Utmaningen!

Nu till handling! Försök titta igenom de ytliga kraven som du satt upp. Många är ganska åldersfixerade och det finns flera fördomar om olika åldrar. Kan du eventuellt tänka dig att sätta ett större åldersspann i dina sökningar?

Fundera även på hur specifika utseendeönskemål du har. Prova att Gilla någon som du vanligtvis kanske inte brukar falla för men som ser glad och trevlig ut… Du har ingenting att förlora! Bestäm ett tydligt mål. Exempelvis att du varje dag ska Gilla 5 nya singlar som du tycker verkar trevliga – men som ”ditt gamla jag” inte skulle ha gett en chans…

Hjärtligt lycka till!