”Älskad och uppskattad varje dag!”

Postat i: 

Par som träffats

”Älskad och uppskattad varje dag!”

Nyseparerade Malin bestämde sig, efter påtryckningar från sin syster, att testa nätdejting. Ett år senare är hon nygift med sin Khaled – mannen som tog henne med storm redan på första dejten.

– Det var midsommar och jag hade ingen aning om vart livet skulle ta mig. Jag bestämde mig för att allt som varit före denna midsommar får vara just FÖRE och allt som kommer efter…Ja, det får bli som det blir! Jag är fri och ska inte ha för bråttom. Kärleken kommer när man minst anar det, tänkte Malin, 45 år.

Malins syster tyckte dock att hon skulle gå med på en dejtingsajt – för att inte vara helt bortkopplad under sommaren.

Mötesplatsen.se såg smakfull ut. Jag skapade en profil – beskrev mig som positiv, lekfull, nyskild och trygg med mig själv. Letade fram en somrig bild av mig själv där skrattrynkorna vid ögonen syntes, men sådana är väl bra, tänkte Malin.

Malin började kika efter män som utstrålade en levnadsglad känsla. Khaleds bilder var inspirerade och hon stannade till. Det var något med blicken som lockade henne. Det var en man som vanligtvis inte ingår i hennes umgänge och hon blev nyfiken. Hon skrev ett meddelande till honom och konversationen satte snabbt igång. Det fanns lekfullhet och allvar i frågor och svar. Båda hade nyligen lämnat långa relationer och ledorden fick vara ”Vi tar det som det kommer” och ”Familjen först”.

– Barn och familj runt omkring oss hade första prioritet om de behövde tid. Vi hittade nivå efter nivå som liksom bara stämde och pusselbitarna föll på plats.

Första dejten

Med spänning stängde Malin in sig i tvättstugan en kväll för att svara när Khaled ringde henne för första gången. ”Wow, vilken röst” – var det första hon fick ur sig. En djup röst med lite dialekt då Khaled är uppvuxen i Libanon. De pratade länge och allt kändes riktigt bra.

Efter samtalet började de skriva meddelanden till varandra i en helt annan nivå innehållandes mycket mod och ödmjukhet inför varandras olika kulturer och livsresor.

När de fick syn på varandra under den första dejten möttes Malin av ett stort leende och Khaled fångade henne med en varm och innerlig kyss.

WOW igen, vilken start! Vi hade en riktigt fin första dejt, den ledde till att vi träffades igen helgen därpå och helgen därefter och….

Nu har Malin och Khaled varit tillsammans i snart ett år – och redan varit gifta i två månader.

– Ja, det har gått fort! Men när pusselbitarna faller på plats och jag känner mig älskad och uppskattad varje dag – då är det lätt att säga JA till mera. Det känns så rätt att våga satsa och jag har inget att förlora, avslutar Malin.

Malin ❤ Khaled:

Ålder: 45 år (Malin) och 38 år (Khaled)

Yrken: Naprapat (Malin) och civilingenjör (Khaled)

Barn: Malin har 3 barn sedan tidigare och Khaled har 1 barn

Bästa med Mötesplatsen: Profilsidornas upplägg, tydlig och schysst layout. Det var lätt att söka runt och kolla på olika profiler

Om bröllopet: Khaled kom från rummet en onsdag eftermiddag och såg klurig ut. ”Vad har jag nu gjort?” frågade Malin. Han svarade: ”Inget, men vad säger du om att bli min fru på söndag klockan tolv?” På lördagen åkte de till sin ”första dejt-stad” och köpte ring, och fikade på deras ”första dejt-fik”. De gifte sig på söndagen klockan 12 och åt sin första bröllopsmiddag på en kebabrestaurang!

Tips till singlar: Var ärlig med vem du är och vad du vill. Viktigt med tilliten, spel och ljug avslöjas alltid. Första mötet bör vara med intentionen att åtminstone träffa en vän. Rester löser sig… Ställ inte krav på hur  den andra ska vara och göra för att du ska bli nöjd. Var öppen för saker du inte hade väntat dig! Det kanske inte blir som du hade tänkt, men det kan bli mycket bättre!