5 misstag som många nätdejtare gör

Postat i: 

Nätdejting

5 misstag som många nätdejtare gör

Hur många av missarna gör du? 👇

  • Du är inte öppen med vad du vill. Oavsett vad du är ute efter med ditt nätdejtande så är det inte dåligt att vara öppen med det. Då slipper du alla personer som inte är ute efter samma sak, vilket är GULD värt både för din tid och dina känslor.
  • Du är lite väl ”luddig”. Att skriva att du tycker om att hänga med vänner och promenera säger inte jättemycket om dig som person. Lyft fram något mer specifikt, more of you! Rätt person kommer älska det!
  • Du tycker det är jobbigt att vara med på bild. Okej, vi förstår – men sanningen är nog att du får nog allt ta dig och kragen och fixa i alla fall 2-3 bilder. Annars blir det svårt att få det resultat du önskar. Välj glada bilder av hög kvalitet och ta hjälp av en vän om du tycker att det är svårt.
  • Dejt! Va sa’ru…? Du frågar aldrig din flirt om ni ska ses IRL. Så dumt. Våga fråga! I alla fall om det är en relation du är ute efter. Det blir ju liksom inte så mycket love om ni aldrig ses…
  • Ribban är för hög. Tröjan är för trång. DU är för kräsen!? Testa att vidga dina vyer. Den där fotbollstjejen kan faktiskt vara alldeles underbar även om du hatar sport. Och han med den kassa Gbg-humorn kanske är alldeles fantastisk på att kyssa… 💋 Det finns massa singlar därute som kan bli din perfekta match – även om han eller hon inte är exakt så som du tänkt dig. Mer openminded högerswipar åt folket!

Lycka till! Behöver du hjälp finns alltid vi på Mötesplatsen här för dig. Vi kan dejting och vet vad som fungerar när du söker efter någon att dela ditt liv med… ❤️❤️❤️