8 av 10 singlar vill dejta på Alla hjärtans dag

Postat i: 

Singel i Sverige

8 av 10 singlar vill dejta på Alla hjärtans dag

Tror du att alla singlar helst vill sticka huvudet i sanden och glömma allt vad Alla hjärtans dag heter? Så fel! Enligt en färsk singelundersökning vill hela 8 av 10 svenska singlar fira dagen genom att gå på dejt!

Vem har sagt att Alla hjärtans dag endast är till för par? Damma av alla gamla trötta traditioner och låt detta bli en dag för ALLA. När svenska singlar tillfrågas om de vill gå på dejt på Alla hjärtans dag svarar hela 85 procent ja.

– Undersökningen talar sitt tydliga språk. Alla hjärtans dag är definitivt inte en dag som ägs av de som befinner sig i en parrelation. Väldigt många vill dejta på tisdag. En strålande idé tycker vi – dagen är som upplagd för spänning och romantik, säger Jessica Wiblom från Mötesplatsen.

För att ge de svenska singlarna en extra skjuts på tisdag bjuder Mötesplatsen in till Singelfest hela Alla hjärtans dag med gratis dejting och möjlighet att gå på digital Blind Date.

– En utmärkt chans för de som vill känna gemenskap, knyta många nya kontakter och kanske önskar fixa en härlig hjärtans-dejt, tipsar Jessica.

Om singlarna får välja, vill allra flest gå på romantisk middag på restaurang på tisdag.