7 knep som boostar din dejting IDAG!

Postat i: 

Nätdejting

7 knep som boostar din dejting IDAG!

Är din inbox ständigt tom? Eller är det alltid samma typ av personer som kontaktar dig? Vi har samlat knepen som botar stiltje på dejtingfronten… Boosta din dejting redan idag!

Precis som allt annat du vill uppnå i livet gäller det att vara aktiv. När du nätdejtar är det viktigt att du provar dig fram genom att vara aktiv med att uppdatera din profilsida.

Om det dyker upp spännande saker på din sida kan nya medlemmar få upp ögonen för dig – nu när de vet lite mer om dig.

7 saker att göra redan idag:

1. Välj en ny profilbild. Omväxling förnöjer! Välj en nytagen bild som matchar aktuell årstid.

2. Fila på inledningstexten. Fånga intresse snabbt i din profiltext och klura ut något nytt och bra. Ta hjälp av en vän om du tycker att det är svårt. Tänk på att din text ska väcka nyfikenhet hos de andra singlarna.

3. Stavfel? Kolla noggrant igenom din text och leta upp eventuella stavfel. Det kan störa.

4. Lägg upp fler bilder i ditt fotoalbum. Välj gärna bilder som speglar dina intressen och din vardag. Visa flera sidor av dig själv!

5. Var tydlig med vad du söker. Kanske har du dejtat en del senaste tiden och känner att du vet mer vad du söker. Var inte rädd för att vara tydlig med det.

6. Skriv ett Megafoninlägg. Då marknadsförs du för massvis av nya singlar.

7. Stick ut ur mängden. Kom på en kul och annorlunda vinkling på din presentationstext. Exempelvis skulle du kunna ha en ”intervju” med dig själv, beskriva din drömdejt, eller låta någon närstående beskriva dig som person.

Sist men inte minst – kom ihåg att det inte är mängden svar som räknas, utan svaren du får från personer du faktiskt attraheras av. Ibland kan det ta tid innan rätt person nappar, men håll ut och uppdatera din profil ofta med nya bilder och roliga och intressanta presentationer.