Därför får du inte svar

Postat i: 

Nätdejting

Därför får du inte svar

Skriver du meddelande efter meddelande men får sällan något svar tillbaka? Är du nära att ge upp? Gör inte det. Vi har samlat tipsen som ökar chanserna till att kontakt (och förhoppningsvis kärlek!) uppstår.

Först vill vi bara påminna er alla att resan mot äkta och seriös kärlek sällan är spikrak. Ibland kan det ta lite tid och det är faktiskt helt okey. I slutändan kommer du inse att det var sååå värt det.

Sedan är det en sak till som du inte får glömma. När du verkligen önskar uppnå en förändring så gäller det att vara aktiv. Drömprinsen eller prinsessan kommer med största sannolikhet inte bara ringa på hemma hos dig en vacker dag. ”Men jag är ju aktiv och skickar massa meddelanden. Problemet är att ingen svarar på dem….” säger en del.
Då gäller det att se över vad som ligger bakom denna envägskommunikation. Läs punkterna nedan och fundera på om det finns något som du bör slipa på i din dejtstrategi?

Anledningar till att du inte får svar:

1. Du har ingen profilbild. Hur trevligt du än uttrycker dig ger en profil utan bild inget seriöst intryck. En undersökning visar att över hälften av medlemmarna på Mötesplatsen väljer bort de singlar som inte har någon profilbild.

2. Du har inte läst på. Att skicka samma meddelande till alla singlar man kontaktar blir sällan framgångsrikt. Snarare väldigt uppenbart. Ha som målsättning att skriva något personligt till alla som du kontaktar, som visar att du verkligen har läst personens texter och kikat på bilderna.

3. Du är negativ. Att söka sympati och ha en negativ ton upplevs sällan som attraktivt. Älta inte gammalt groll och bekymmer vid en första kontakt.

4. Du sticker inte ut i mängden. Vissa singlar får väldigt många meddelanden. Att sedan få ytterligare ett ”Hej, läget?” kommer troligtvis göra att du försvinner i mängden. Försök charma den som du skriver till med humor eller något som väcker intresse. Nytänkande, är nyckelordet!

5. Din profilsida är ointressant. Lägg lite tid på din egen profil och ta gärna hjälp av en vän om du tycker det är svårt.

6. Du stavar fel. Korrekturläs alltid ditt meddelande innan du skickar i väg det.

Hjärtligt lycka till – vi tror på dig! ❤❤❤