Den ultimata hemmadejten

Postat i: 

Dejtingtips

Den ultimata hemmadejten

När du och dejten har träffats ett tag börjar det kanske bli läge för en mysig hemmadejt. Vi har bästa tipsen på hur du förbereder dig och ger också förslag vilka filmer som skapar en bubblande och romantisk stämning…

Att bjuda hem någon som du tycker om för första gången är alltid lite pirrigt. Få saker är ju avslöjande som vår mest privata vrå – hemmet. För att lugna nerverna kan det kännas skönt att förbereda sig rent praktiskt.

Så gör du hemmet dejtredo:
– Städa. Fokusera på kök och badrum.
– Vad ska ni äta? Att laga mat tillsammans är alltid mysigt. Åk till affären och ladda med något som du vet att dejten gillar. Glöm inte popcorn, snacks och värmeljus till filmmyset.
– Plocka undan. Självklart röjer du undan smutstvätt och liknande men var inte rädd för att låta något personligt ligga kvar framme. Något som speglar dig som person, som hobbytidningar, biljetter eller foton.
– Vädra! Se till att det luktar gott hemma. Nytvättade lakan och handdukar ger en fräsch och hemtrevlig doft.

Ladda med romantik från C More

Att mysa i soffan efter en trevlig middag är en klassiker. Att koppla av tillsammans och njuta av en romantisk film brukar sällan bli fel.

I samband med Alla hjärtans dag har vi ett riktigt bra erbjudande från C More där alla våra medlemmar får prova på ett film- och seriepaket helt gratis i en månad. Sååå härligt och perfekt för hemmadejten. Det är superenkelt att komma igång och det finns otroligt mycket spännande att välja bland i C Mores breda utbud. Dessutom har de ingen bindningstid.

Tips som får hjärtat att klappa lite extra ❤:
Nyare filmer: Brooklyn, The Theory of everything, Love under the star och Odödliga och Words and pictures.
Klassiker: Hitch, Om ödet får bestämma, Shall we dance, Kate & Leopold, New York I love you, Jerry Maguire, Sömnlös i Seattle, Tidsresenärens hustru och 50 first dates.
Serier: Emma, Förnuft och känsla och Madame Bovary.

Ha det så mysigt!