Detta borde ALLA singlar göra på Alla hjärtan

Postat i: 

Singel i Sverige

Detta borde ALLA singlar göra på Alla hjärtan

Februari är en månad fylld med rosa gulligull, söta nallar och röda rosor. Som singel rimmar inte detta särskilt bra. På tisdag är det Alla hjärtans dag och vi har bästa tipsen på hur du vänder depp till pepp!

En hel del människor fullkomligt avskyr Alla hjärtans dag. Förmodligen flertalet singlar. Men det finns faktiskt enkla saker som man kan göra för att vända deppet till pepp!

Vi har listan några saker som ALLA singlar borde göra på Alla hjärtans dag:

1. Boka tid hos frissan. Ego-boosta dig själv genom att besöka frissan, få en massage eller fixa naglarna. Ta en paus i vardagen och låt inga bekymmer få störa dig denna dag.

2. Häng med andra singlar. Ingenting känns bättre än att vara omgiven av människor som vet precis hur du känner. Detta är verkligen en perfekt dag att nätdejta. Just nu är det otroligt många som längtar efter att få vara två. Mötesplatsen bjuder in till kärleksfest denna dag där vi peppar och kärleksbombar varandra.

3. Unna dig en shoppingrunda. Slå till på den där tröjan eller parfymen som du länge suktat efter. Kan andra mumsa lyxig choklad och köpa dyra rosor, så kan du gott unna dig själv något extra.

4. Sätt upp mål. Ta en stund och skriv upp några tydliga mål som du har. Om du inte njuter av ditt liv till fullo, ange några mål och drömmar för resten av året – samt en plan för hur du ska ta dig dit.

5. Undvik sociala medier. Håll dig undan Facebook och andra sociala medier denna dag. Bilder på stora fång av rosor och par som bekänner sin odödliga kärlek för varandra kan lätt trigga igång känslor som avund och ensamhet.

Hoppas vi ses på tisdag!