Så ska du INTE dissa

Postat i: 

Dejtingtips

Så ska du INTE dissa

Att erkänna att man inte är intresserad av person som nyligen varit på dejt med är inte helt lätt. Man vill ju inte såra. Det finns dock några grundläggande saker att tänka på och några klassiker som man definitivt ska undvika…

Ibland kan det nästan kännas lättare att bli dissad än att själv vara den som nobbar. Speciellt om personen som man har dejtat verkar jättetrevlig och bra på alla sätt.

Det kanske finns alla förutsättningar för att det skulle kunna bli något mer. MEN, så är det något som saknas… Kemin finns helt enkelt inte. Att då ändå fortsätta att dejta är inte rättvist mot varken dig själv eller den som du dejtar. Hur säg man då tack, men nej tack, på ett snyggt sätt?

Så ska du INTE dissa – 3 exempel:

1. Genom att stoppa huvudet i sanden, låtsas som att ert möte aldrig inträffat och totalignorera alla kontaktförsök från dejten.

2. Ljuga och säga att du JÄTTEGÄRNA vill ses igen men just nu är det lite mycket på jobbet…

3. Vara brutalt ärlig, typ ”Tack för dejten, men jag är inte intresserad av att träffa dig mera. Du luktar illa.”

Men hur ska man göra då? Ja, det första att tänka på är väl att inte dra ut på det hela för länge. Då hinner kanske dejten bygga upp stora förhoppningar.

Det absolut schysstaste, om man är säker på att man inte är intresserad, är att snabbt skicka ett meddelande eller sms. Kort tackar man för dejten, berättar att man inte tyckte att det klickade riktigt, och önskar lycka till i framtiden.

Exempel:
”Tack för en trevlig dejt. Du verkar vara en schysst kille, men jag känner inte att kemin fanns där riktigt. Ta hand om dig och jag hoppas du hittar en toppentjej snart!”

”Tack själv för senast. Jag hade en kul kväll med dig! Tyvärr känner jag inte att vi klickade så bra som potentiella partners, så därför måste jag nog tacka nej till en ny dejt. Jag hoppas det är OK. Ha en bra dag och lycka till med kärleken i framtiden!”