Nu vill vi vara två

Postat i: 

Nätdejting

Nu vill vi vara två

Hösten är den årstid då flest önskar att de inte vore singel. Nu börjar resan mot slutstation #intesingel2017

Hösten närmar sig med stormsteg och kvällarna blir allt mörkare. Var tredje svensk bor ensam och vårt land har bland de högsta siffrorna av singelhushåll i världen.

Många tycker det är okey att vara singel på sommaren då man mer naturligt är ute mer och träffar nya människor. På hösten återgår man till vardagen och längtar efter någon att krypa upp i soffan med…

Hösten är också den tid då många par går skilda vägar. Oktober är den månad då flest ansöker om skilsmässa och september är inte långt efter.

Nu börjar resan

Mötesplatsen kickar igång dejtinghösten med en Guldhelg då man bjuder på gratis dejting den 23-25 september.

Ett perfekt tillfälle för alla som någon gång funderat på att testa seriös nätdejting. Här söker de flesta efter ett långvarigt förhållande och inte bara en tillfällig flört…

Under helgen finns författaren och föreläsaren Mia Törnblom på plats för att svara på frågor om singelliv och relationer.
– Precis som allt annat du vill uppnå i livet gäller det att vara aktiv och verkligen arbeta mot målet. Tanken är att under Guldhelgen möts de singlar som har bestämt sig och har ett tydligt mål – nämligen #intesingel2017. Festen börjar nu på fredag och vi hälsar alla singlar hjärtligt välkomna, hälsar Emma Edespong från Mötesplatsen.