Så lyckas du med seriös sommardejting

Postat i: 

Nätdejting

Så lyckas du med seriös sommardejting

Denna sommaren längtar fler än någonsin efter seriösa singlar att dejta. Gör dig redo för århundrandets dejtingsommar! ❤️ Följ våra bästa tips nedan och du kommer maxa dina chanser till en seriös relation och inte bara tillfälliga ”sommarkatter”…

1. Se framåt och ge alla en ärlig chans.
Även om du kanske har blivit sårad i det förflutna, är det viktigt att komma ihåg att varje person en unik individ! Ge alla en ärlig chans, var öppensinnad och testa att dejta olika typer av singlar. Det kommer bli kul!

2. Var dig själv!
Sluta upp med att försöka passa in i en roll eller ändra åsikter utifrån vad du tror att din dejt skulle gilla. Det kommer bara att kännas konstigt och oäkta, satsa istället på att hitta en dejt som du tror skulle gilla dig för alla era likheter och olikheter.

3. Sluta upp med att vara kräsen med småsaker.
Försök dejta realistiskt i sommar. Ingen är perfekt, men det betyder inte att hen inte kan vara perfekt för dig. Även om du upplever en person annorlunda än dem du tidigare dejtat, kan era olikheter balansera er. Var flexibel!

4. Välj rätt ställe att ”hänga på”
Om du söker efter en seriös relation gäller det hänga där andra seriösa singlar finns. På Mötesplatsen samlas de som söker efter något långsiktigt, någon att komma hem till, varje dag, för alltid… Dejta smidigt med appen från hängmattan eller från stranden.

5. Lev livet, flörta och sprid härliga komplimanger…
Försök vara extra snäll och bjussig denna sommaren. Det behöver vi! Slösa med komplimanger, ha en positiv framtidstro och slösa med kärlek. Swipa mer höger, tacka ja till fler dejter och ÄLSKA livet som aldrig förr… Det smittar och du kommer attrahera mer kärlek i ditt liv!

Nu kör vi! ❤️ ❤️ ❤️  Har du några frågor eller behöver hjälp finns alltid vi på Mötesplatsen här för dig. Vi har över 20 års erfarenhet av seriös dejting och vet vad som fungerar.