TREND: Därför vill kvinnor dejta yngre män

Postat i: 

Dejtingtips

TREND: Därför vill kvinnor dejta yngre män

Först ut var kändiskvinnorna – nu har andra följt efter. Trenden med att allt fler äldre kvinnor dejtar yngre män är tydlig.

Camilla Läckberg, Carina Berg, Laila Bagge. Listan kan göras längre. Alla har de förälskat sig i en yngre man och på så sätt brutit normen. Historiskt sett vet vi ju att det varit vanligare med äldre män och yngre kvinnor.

Vad är då anledningen till denna trend? Vi har samlat några potentiella fördelar med att dejta en yngre man…  (missa inte punkt 5 – kanske viktigast av allt! ❤️)

Dejta en yngre man – potentiella fördelar:

1. Du får stå i fokus
Till skillnad från en äldre man som är etablerad, har karriär och många skyldigheter kommer din yngre gentleman att vara intresserad av dig. Han kommer att bli imponerad av dina prestationer och din erfarenhet.

2. Han lyssnar på dig
En äldre kvinna har mycket erfarenhet – både emotionellt, ekonomiskt och gällandes livserfarenhet. Yngre män kan känna att de måste imponera för att kompensera den livserfarenhet du har. De blir den bästa, smartaste och mest mogna versionen av sig själva på ett ögonblick, och lyssnar gärna på vad du säger.

3. De har ingen trist historia
En äldre man kan bära med sig tråkiga upplevelser från ett tidigare förhållande. Yngre män har haft mindre tid att bli sårade och cyniska, vilket gör att de ofta är mer öppna och positiva kring kärlek.

4. De får dig att känna dig ung
Vi blir som de människor vi omger oss med. En yngre man har yngre vänner och kanske håller sig uppdaterad med de senaste trenderna. Detta i sin tur kan få dig att känna dig mer som din partners ålder än din egen. Att vara en del av en yngre människas livsstil kan vara roligt och uppfriskande.

5. SIST MEN INTE MINST: Kärlek har ingen ålder
Vem sa att ett intresse för resor, hundar och värderingar inte kan vara grunden för ett nytt förhållande? Om vi vågar se saker annorlunda och inte styras utifrån ålder finns en chans att vi faktiskt träffar vår drömpartner. Prova att bredda ditt sökregister på Mötesplatsen (både uppåt och nedåt i ålder) och storslagna saker kan börja hända… ❤️❤️❤️