Dejta efter en pandemi – nu längtar fler än någonsin

Postat i: 

Dejtingtips

Dejta efter en pandemi – nu längtar fler än någonsin

Pandemin har varit utmanande för alla singlar i landet – ”träffa bara de i ditt hushåll”. Eeeh, jaaa? Därför har dejtinglivet minst sagt satts på sparlåga för många. Men, nu är äntligen de flesta vaccinerade och förhoppningsvis kan kärleken börja spira igen.

Vi på Mötesplatsen märker tydligt att allt fler längtar efter att dejta IRL och att man söker efter seriösa kontakter. Trots att väldigt många har dejtat digitalt under pandemin och kanske fått till en och annan promenad med coronaavstånd – längtar man nu efter ett lite mer ”vanligt dejtingliv”. Många av singlarna på Mötesplatsen känner sig mer säkra i vad de letar efter och känner sig mer redo för ett seriöst förhållande.

Att göra på en dejt i höst:

Väldigt många av de som är fullvaccinerade är nu taggade på att dejta IRL – mer än någonsin.

Här kommer lite förslag på vad man kan göra på en höstdejt:

1. Varm choklad och bullar. Baka eller köp lite kanelbullar. Häll upp varm choklad på en termos och möt upp dejten i en lummig park eller annan mysig plats. Svårare än så behöver det inte vara!

2. Konsert eller teater. När vinden viner och det är sådär ruggigt ute kan det vara urcharmigt att ta med dejten till ett litet och intimt ställe för att lyssna på en konsert eller varför inte en teaterföreställning? Välj gärna ett ställe där upplevelsen kan kombineras med god mat och dryck.

3. Höstpromenad. En färgsprakande dag när löven prasslar under fötterna kan det vara otroligt romantiskt att gå en promenad med dejten. Avsluta med en mustig soppa på ett fik!

4. Titta på en utställning. På hösten brukar de flesta städer erbjuda några olika utställningar. Gå dit och kika – dela era erfarenheter och tankar med varandra. Avslappnat och ni får ett naturligt samtalsämne.

5. Laga mat. Om ni dejtat ett tag och det är dags för hemmadejt är det urmysigt att laga mata tillsammans. Prova ett nytt recept, tänd lite ljus och drick ett gott vin under tiden ni lagar mat. Ett perfekt sätt att lära känna din dejt bättre!

Ha det så mysigt önskar vi på Mötesplatsen! ❤️❤️❤️