Utmaning: Svara på ALLA meddelanden

Postat i: 

Nätdejting

Utmaning: Svara på ALLA meddelanden

Har du en ganska så tydlig bild av vem din framtida partner är? Typ ”Blond, god ekonomi, 37 år, boendes i ”din” stad och gärna intresserad av tennis.” Liten påminnelse bara: Den som väntar på någon ”perfekt” kan få vänta väldigt länge…

Ge det en månad. Bestäm dig för att ge alla en chans och svara på ALLA meddelanden i inkorgen. För visst, ärligt talat, har det hänt att du öppnat ett meddelande, slängt ett snabbt öga, suckat och sedan raderat? Se det som en utmaning och experiment. Vad skulle hända om du svarade alla? Även de som du kanske inte ser någon direkt dejtingpotential med. Det betyder inte att du måste sitta uppe varje kväll och skriva till singeln med profilnamnet Sad&Lonley. Bara att du är trevlig och att alla åtminstone får en chans innan du avfärdar personen bakom meddelandet.

Kanske finner du en vän?

När du börjar svara på alla meddelanden och starta en konversationer med alla som visar intresse för dig öppnar du dörren till nya möjligheter. Kanske får du en ny vän? Kanske är ni precis lika trötta på att vara singlar båda två; då kan det vara skönt att jämföra erfarenheter och peppa varandra med tips om hur ni ska hitta rätt i dejtingdjungeln.

Tänk om…

Tänk också på alla gånger som du själv suttit och väntat på svar. Hur du har vridit och vänt på vartenda ord och när du äntligen tagit dig mod att skicka så hänger…. INGENTING! Att få ett trevligt och artigt svar tillbaka, även om det inte blir något mer, kan betyda så mycket. OCH, med över 16 års erfarenhet av nätdejting, vet vi på Mötesplatsen att det vara just när man börjar bli lite mer öppensinnad – som det verkligen kan börja hända grejer. Det kanske, redan nu, väntar en helt fantastisk person där i inkorgen – bakom det lite alldagliga första intrycket?