Bildmissarna som kan kosta dig den stora kärleken….

Postat i: 

Nätdejting

Bildmissarna som kan kosta dig den stora kärleken….

Att dina bilder är SUPERVIKTIGA när du nät- och appdejtar, det har du säkert redan hört. Men ändå är det så lätt att det blir fel… Vi har samlat de vanligaste bildmissarna som faktiskt kan kosta dig den stora kärleken.

Med rätt bilder visar du också upp mer än bara dig själv. Ju fler bra bilder du lägger ut, desto fler ledtrådar får singlarna om vem du är som person och vad du har för intressen. Fel bilder kan lätt kosta dig dejten (och kanske ditt livs kärlek – utan att du ens vet om det!).

Här är 3 fallgropar att undvika:

1. Dålig kvalitet. Suddiga foton är bara så trist! Dessutom kan det lätt upplevas som lite slappt och oseriöst. Snygga foton av bra kvalitet och med god skärpa signalerar att du är en seriös och engagerad singel. Satsa på att visa ditt allra bästa jag och ta hjälp av en vän om du tycker att det är svårt.

2. Solglasögon och ”clown-bilder”. När man dejtar så vill man TYDLIGT se den man skriver med. Och ögonen är superviktiga! Dölj dem inte med ett par solglasögon. Försök också undvika clowniga ”festprisse”-bilder. Bilder tillsammans med partygänget är sällan det bästa valet, då man lätt kan bli osäker vem som är DU på bilden.

3. Röriga bakgrunder. Toarumsselfien är redan en klassiker – men är inget som vi på Mötesplatsen rekommenderar. Att se ett rörigt badrumsskåp eller en toastol i bakgrunden är inte attraktivt! Satsa på lugna bakgrunder, gärna utomhus.

Ok, känner du dig peppad? Välj en ny profilbild och ladda upp några nya albumsbilder redan idag, det kan vara ett avgörande steg för att du ska träffa kärleken! Lycka till! ❤❤❤