”När man som minst anar det…”

Postat i: 

Par som träffats

”När man som minst anar det…”

Karolin, 40, hade nästan gett upp tron på att hon skulle träffa någon på nätet när hon fick ett meddelande som hon bara inte kunde låta bli att svara på…

– Det var något med Anders bilder som tilltalade mig. Men jag hade gått på en del nitar gällandes kärlek så till en början var jag ändå ganska så skeptisk. Men ganska snart så upptäckte jag att det var en helt underbar och kärleksfull man. Han får mig bara att må så bra, säger Karolin.
Anders kände även han att detta var något speciellt och bestämde sig snabbt för att ”Henne kan jag inte missa…”
   Efter att ha skrivit till varandra och pratat i telefon, så bokade de tid för en första dejt, bara två dagar före julafton. De träffades på ett café och sedan fortsatte dejten genom att de handlade mat för att laga middag med gott vin hemmavid.

Båda har barn sen tidigare
Både Anders och Karolin har barn sedan tidigare förhållanden.
– På den första dejten så köpte vi faktiskt en julklapp till Anders barns mamma. För mig var det en naturlig sak att göra, då hon såklart skulle bli en del av mitt liv om jag valde att gå vidare med Anders. För mig känns det väldigt skönt att ha en god relation med expartnern och barnens andra förälder. Allt för barnens bästa…

Blev snabbt ett par
Efter den första dejten så blev de ett par. De har träning som stort gemensamt intresse och det har även blivit några kärleksresor. Än så länge är de särbos.
-Vi tänker att barnen alltid går först. För att de inte ska påverkas så får vi ge akt på vad vi skulle vilja och funderar på hur vi kan jämka på var sitt håll. Vi pratade tidigt om hur vi tänker kring att flytta närmare varandra och vi har en plan kring detta…, säger Karolin.
Förlovningsringar är beställda och framtiden – den vill de spendera tillsammans.
– Kärleken kommer när man minst anar det! Tack Mötesplatsen!

Karolin ❤ Anders
Ålder: Karolin, 40 och Anders, 43.
Yrken: Anders är elevassistent och Karolin är socionom.
Ert bästa tips när det är barn inblandade? Involvera barnen först när det verkligen är ”på riktigt”.
Tips till andra singlar: Alla dejter som inte klickar, kanske  är det ett steg närmare den rätta…