Vilken ålder söker du?

Postat i: 

Nätdejting

Vilken ålder söker du?

I dag är stora åldersskillnader mer accepterat än någonsin och betydligt fler har en friare syn på ålder. När du dejtar finns det dock några bra saker att ha med sig, som underlättar vägen till den stora kärleken.

Om man låter ålder vara en begränsning riskerar man att missa en massa andra värdefulla egenskaper, som inre mognad, energi, intressen och livsinställning. Sådant som är betydligt viktigare än rätt siffra. Vi på Mötesplatsen rekommenderar ofta att man testar att bredda sitt sökregister och försöker vara lite mer öppen för personer som inte matchar din perfekta och specifika drömbild.

Att tänka på gällandes ålder när du dejtar:
– Ha gärna ungefär ett lika stort spann uppåt som nedåt. Om du exempelvis är 40 år så kanske du söker efter singlar mellan 30-50 år.
– Glöm inte att kolla vad de som du skriver till söker för ålder. Kontakta helst singlar som söker efter ”din” ålder. Om du skriver till de som inte söker efter din ålder så hamnar ditt meddelande i personens ”övrigt-inkorg”. Detta kan göra att det dröjer lite tills du får svar.

Sist men inte minst: Åldersskillnad ska verkligen inte ses som något problem och behöver avdramatiserats. I slutändan är det kärleken och de gemensamma grundvärderingarna som skapar ett stabilt förhållande!

Vad har du för tankar om ålder när du dejtar? Berätta och kommentera gärna!

Hjärtligt lycka till!