”Äntligen får jag leva med en kvinna!”

Postat i: 

Par som träffats

”Äntligen får jag leva med en kvinna!”

Ann-Sofie har levt större delen av sitt liv i förnekelse. I hemlighet drömde hon om att få leva med en kvinna. När hon och mannen som hon levt med 23 år hade bestämt sig för att skiljas – testade hon att gå in på Mötesplatsen. Ganska snart kom hon i kontakt med Johanna – kvinnan som skulle förändra allt.
– Tillsammans har vi 12 barn och jag har aldrig varit lyckligare, säger Ann-Sofie.

Ann-Sofie, 44, har ända sen 20-årsåldern känt en attraktion till kvinnor.
– Men jag kände mig trygg med min man och levde det liv som alla runtomkring mig förväntade. Men till slut, när jag och min man hade bestämt oss för skilsmässa, insåg jag att jag inte kunde förneka mina känslor. Jag kände att man lever bara en gång och jag skulle alltid ångra om jag inte gjorde något åt saken, berättar Ann-Sofie.

På Mötesplatsen kom hon i kontakt med Johanna och det visade sig att de hade ett gemensamt intresse för hundar. De talades vid i telefon och Ann-Sofie insåg att hon var väldigt nyfiken på denna spralliga kvinna. När det var dags för den första träffen och Johanna steg ur bilen så föll hon pladask.
– Det var ren kärlek vid första ögonkastet!

Ann-Sofie är så tacksam över att hon vågade ta steget - Johanna förändrade hennes liv och hon har aldrig mått bättre.

Ann-Sofie är så tacksam över att hon vågade ta steget - Johanna förändrade hennes liv och hon har aldrig mått bättre.

Stor förändring

Efter det första mötet så har allt gått snabbt – men det har inte varit smärtfritt.
– Det var oerhört svårt att berätta för mina barn. Både att vi skulle skiljas och att jag hade träffat en kvinna. Det blev mycket för dem på en gång. Men efter ett tag förstod de att jag verkligen älskade Johanna.

Efter fem månader som par flyttade Ann-Sofie hem till Johanna och hennes åtta barn. I början av året gifte de sig och tillsammans lever de numera storfamiljsliv.
– Jag hade tre barn sedan tidigare och tillsammans har vi fått ett gemensamt, underbara lilla Tess. Det var en helt otrolig upplevelse att få se min fru föda vår dotter! Tillsammans har vi alltså 12 barn och livet har aldrig varit härligare. Vardagen har extra av allt… Gap och bråk, tvätt, mat… men framförallt extra allt med kärlek!

Till vänster, 9 av 12 barn. I mitten Johanna med lilla Tess, och till höger Ann-Sofie med Tess - som är parets första gemensamma barn.

Till vänster, 9 av 12 barn. I mitten Johanna med lilla Tess, och till höger Ann-Sofie med Tess - som är parets första gemensamma barn.

Aldrig mått så här bra

Ann-Sofie är så tacksam över att hon vågade ta steget. Innan levde hon ett liv där hon rättade sig in i ledet – nu lever sitt liv – som hon vill.
– Jag har aldrig mått så här bra. Johanna gör att jag vågar vara mig själv och hon äskar mig för den som jag verkligen är. Vi delar på allt! Och jag älskar att Johanna är lite crazy och impulsiv. Dessutom är hon en underbart fin mamma!

Johanna ❤ Ann-Sofie

Ålder: Johanna, 35 år, och Ann-Sofie, 44 år
Yrken: Johanna driver djurbutik, kennel, hundtrim och hundpensionat. Ann-Sofie är personlig assistent och säljare.
Tips till andra singlar: Du lever bara en gång, gör det som känns rätt för dig, inte vad andra förväntar sig av dig. Var inte rädd för att dra en nitlott – det händer hela tiden. Men ibland blir det stjärnvinst! ❤