Sluta vara singelstressad!

Postat i: 

Singel i Sverige

Sluta vara singelstressad!

Känner du dig orolig och stressad över att du inte har träffat någon än? Vi ger dig 5 anledningar att sluta med detta genast!

Händer det att du känner dig som Bridget Jones? Typ ensammast i världen… 😧 Kanske tar stressen och oron över att hela tiden behöva fundera över vilken person som är rätt att satsa på – överhanden?

Här är fem anledningar till varför du borde sluta stressa över att träffa någon:

1. En partner är inte alltid lösningen… Känner du dig missnöjd och är det något som saknas i ditt liv? En partner är inte lösningen på allt – även om det ibland kan kännas så. Försök istället satsa på DIN personliga utveckling och lär dig att trivas i ditt eget sällskap.

2. Du borde njuta! Varför inte njuta av att vara singel när du är det? Både singellivet och förhållandelivet har ju sina för- och nackdelar. Tänk positivt och var stolt över att du är singel och självständig!

3. ”Stackars mig” är inte attraktivt. Går du runt med inställningen att du MÅSTE träffa någon och att det allt är ganska så synd om dig? Det syns och det är inte attraktivt. Hur många gånger har du inte själv tagit avstånd från någon som ”varit för på”?

4. Din tid kommer! Du har ingen anledning att vara stressad över att träffa någon även fast det känns som att du är den enda singeln i världen. Så länge du fortsätter göra saker du själv tycker om, och är öppen för att träffa nya människor kommer du också att träffa någon.

5. Lev som DU vill! Bara för att det finns normer som säger att man ska ha hunnit med vissa saker vid en viss ålder och så vidare betyder det inte att du behöver följa det. Det viktiga är att du ser till att du själv mår bra och att du trivs med dig själv. Då lovar vi att du kommer att träffa någon så småningom!

ALLTSÅ: Fortsätt dejta alla härliga och seriösa singlar på Mötesplatsen, ha kul och sätt på dig ditt allra vackraste leende, ta inte livet så allvarligt, njut av resan och ta hand om dig själv! Allt annat löser sig! ❤❤❤