”Cancern har gjort vår kärlek starkare”

Postat i: 

Par som träffats

”Cancern har gjort vår kärlek starkare”

Siri, 47, och Per Arne, 45, var båda nära på att ge upp när de plötsligt fann varandra på Mötesplatsen. Idag är de lyckligare än någonsin samtidigt som livet utsätter dem för svåra prövningar…

– En lördag i februari dök det upp en statusuppdatering på Mötesplatsen som jag inte kunde låta bli att svara på. Jag fick svar snabbt från Per Arne och under eftermiddagen började vi skriva till varandra. Vi bodde i helt olika delar av landet, men det var en utmaning som vi båda ville ge en chans.
De skrev mycket meddelanden till varandra som efterhand ledde till dagliga telefonsamtal. Siri och Per Arne bestämde sig för att mötas för en weekend i huvudstaden.
– Vi var båda två väldigt nervösa, även om vi kände varandra väl, så är det något annat att ses ansikte mot ansikte. Men efter en kram och en kyss så var nervositeten borta och det kändes genast som att vi känt varandra för alltid.
Siri och Per Arne fick snabbt starka känslor för varandra och de fick en oförglömlig helg tillsammans med vandring längs gatorna och romantiska restaurangbesök.
– Det var svårt att skiljas åt då det skiljer 30 mil mellan oss. Det blev starten på vårt distansförhållande. Vi har nu varit tillsammans i 6 månader och trivs otroligt bra tillsammans. Vi träffas så fort vi kan. Det har blivit många fina turer till fots och med bil, och vi har varit på semester tillsammans. Det är alltid svårt att skiljas åt men samtidigt är vi väldigt glada varje gång vi ses.

Behandlas för bröstcancer

I somras fick Siri diagnosen bröstcancer och det blev en tuff start på ett nytt förhållande. Hon har kommit en bit på vägen med cellgifter – operation och strålning väntar kring jul.
– Visst har det varit tufft, men det har inte hindrat vårt förhållande från att växa. Det har bara blivit starkare. Vi upplever båda att vi aldrig varit lyckligare, samtidigt som det aldrig har varit tuffare, säger Siri som lyckligtvis svarar bra på sin behandling. Hon känner sig stark och motiverad.
– Nästa sommar, om jag är frisk, flyttar jag till Per Arne och vi startar ett nytt liv tillsammans. Tack till Mötesplatsen som gjorde detta möjligt!

Vi på Mötesplatsen vill passa på att sända Siri all kraft och kärlek – du fixar det här! ❤️❤️❤️

Siri ❤ Per Arne
Ålder: Siri är 47 år och Per Arne är 45.
Yrken: Siri är rektor och Per Arne är yrkeschaufför.
Tips till andra singlar: Var tålmodiga, plötsligt dyker han eller hon upp och då startar äventyret…
Det bästa med Mötesplatsen: Det är lätt att komma i kontakt med trevliga människor i samma situation.