Dömer du för snabbt?

Postat i: 

Kärlek & Relationer

Dömer du för snabbt?

De som varit singlar länge är ofta självständiga, bekväma och ställer höga krav. Nästa partner ska ha allt. Annars får det hellre kvitta…

Frågan är om du tillhör den stora gruppen singlar som har tendensen att vänsterswipa lite väl snabbt och kanske missar många guldkorn längs vägen?

Konkreta tips – tänk på detta:

⬛️ Hamna inte i bekvämlighetsfällan. Är du lite väl bekväm och tror att drömpartnern ska komma ridande genom trädgården och knacka på dörren en dag, utan att du ska behöva anstränga dig? Grattis om du lyckas – du är troligtvis en på miljonen. I de allra flesta fall krävs det att man är öppensinnad, aktiv och befinner som på en seriös dejtingtjänst.

⬛️ Försök sänka de yttre kraven. Hen kan vara en perfekt dejt, fast hen inte har en bil.

⬛️ Alla är inte superduktiga på att ta snygga selfies. Men kan vara bra ändå. Ok, han eller hon som skriver till dig har inte den bästa profilbilden som du har skådat. Men döm inte för snabbt! Ge hen en ärlig chans. Skriv lite med varandra för att få en känsla om detta ändå kan vara en intressant människa. Det gömmer sig många härliga singlar bakom trötta profilbilder, vi lovar!

⬛️ Boka in en dejt snabbt. Ge människor en ärlig chans och boka in en dejt ganska snabbt IRL. Alla är inte jättebra på att skriva men kan vara supermysiga och sociala när man träffas. Tänk att det är alltid kul att träffa nya människor. Det är ingen bra idé att hålla på att skriva med någon i månader för att sedan upptäcka att man inte klickar alls IRL.

⬛️ Det är inte alltid som i filmerna…. Du har sett ”The Holiday” 1000 gånger och är övertygad om det finns en Jude Law eller en Cameron Diaz för dig. MEN film är inte verklighet. Inte alltid heller livet som visas på sociala medier. Ja, visst finns det personer som är superromantiska, som älskar att skämma bort sin partner med lyxiga gåvor. Men förmodligen får du leta väldigt länge innan du hittar någon som i filmerna. Tänk på att kärleken i sig kan få dig att känna dig som en prins eller prinsessa. ❤️