”Vi trodde inte det var möjligt att träffa kärleken på nätet…”

Postat i: 

Par som träffats

”Vi trodde inte det var möjligt att träffa kärleken på nätet…”

Varken Gabriella, 41, eller Mattias, 36, hade särskilt höga förväntningar när de blev medlemmar på Mötesplatsen. Idag, när de funnit varandra, är de så tacksamma över att de gav nätdejtingen en chans. Livet har aldrig varit härligare och nu är en liten bebis är på väg…

– Jag har alltid skrattat åt nätdejting, det är ingenting för mig…. Men på grund av påtryckning från en kompis så testade jag, men bara på skoj… Kollade runt lite men nej det kändes inte bra. FAST bland alla dessa singlar så fanns det EN som fångade mitt intresse. Det var något med de där ögonen, blicken och så det han skrev om sig själv. Jag skickade iväg ett meddelande men räknade inte med att få något svar, berättar Gabriella.

Det tog nog ett par veckor innan det kom det ett svar från HAN, killen på Mötesplatsen som Gabriella hade spanat in! Hans namn visade sig vara Mattias och de började att skriva till varandra mer och mer. Allt kändes så bra, men hur kan man veta innan man träffats?
– Vi bodde rätt långt från varandra, cirka två timmar med bil och vi båda jobbade mycket. Men en dag bestämde vi att vi skulle äta lunch tillsammans. Jag kan än idag känna känslan när jag såg honom komma gåendes på gatan, jag blev så lättad över att jag kände igen honom. Hade varit väldigt pinsamt annars. Denna lunch ledde till att vi fortsatte träffas så gott vi kunde och känslorna för varandra bara växte och växte. Det var så outhärdligt att inte få vara tillsammans oftare men vi löste det så bra vi kunde, säger Gabriella.
– Jag föll för Gabriellas skratt, leende, vackra ansikte, humor och att vi är väldigt lika. Jag känner mig uppskattad och älskad för den jag är och att jag kan vara mig själv. Det känns som om vi varit tillsammans hela livet det är helt sjukt, men en underbar känsla, säger Mattias.

Väntar smått…

Idag är Gabriella och Mattias förlovade, och Mattias har flyttat hem till Gabriella.
– Vi har båda barn sedan innan men vi fungerar bra som familj allihop, och vi säger våra barn om alla ,inte dina eller mina. Nästa år väntar vi dessutom barn tillsammans, så härligt berättar Gabriella.
Framtidsplanerna är att de ska leva med varandra resten av livet, ägna sig åt varandra och familjen. Att ha ett underbart liv helt enkelt med någon som man älskar…
– Vi är så lyckliga och tacksamma över att vi träffades där på Mötesplatsen, om vi inte hade testat så hade aldrig våra vägar korsats och vi kan inte tänka oss ett liv utan varandra.

Gabriella ❤ Mattias
Ålder: Gabriella är 41 år och Mattias är 36 år.
Yrken: Gabriella är personlig assistent och hovslagare. Mattias är flyttkarl.
Tips till andra singlar: Våga prova, det finns inget att förlora. Det gömmer sig många guldkorn där ute, lita på magkänslan.
Det bästa med Mötesplatsen: Att man inte behöver gå ut på krogen ensam och känna att det står stämplat SINGEL i pannan på en… Här är alla lika mycket singel som en själv.

Vi på Mötesplatsen vill passa på att önska Gabriella och Mattias varmt lycka till med allt. Ni är så fina tillsammans! ❤️ ❤️ ❤️