❤️ Dennis och Joanna: ”Det är ju så här det ska kännas!”

Postat i: 

Par som träffats

❤️ Dennis och Joanna: ”Det är ju så här det ska kännas!”

Både Dennis och Joanna hade börjat ge upp hoppet om att träffa den där stora kärleken som alla deras vänner pratade om. Men till deras förvåning fanns den bara runt hörnet…

-Våra respektive vänner sa ofta till oss att ”när det är rätt så vet du bara”. Vi hade lite olika erfarenheter av nätdejting. Dennis hade provat lite olika nätdejtingsidor men ännu inte hittat rätt, jag hade länge avvaktat och inte riktigt vågat ”ta tjuren vid hornen” – även om jag varit nyfiken länge på att försöka hitta kärleken på det sättet, berättar Joanna, 31 år.

Dennis hann bara ha sin profil i några dagar innan Joanna fann mod och slängde iväg ett meddelande på Mötesplatsen. Därefter skrev de långa meddelanden till varandra varje dag och de kände båda två att det fanns något speciellt där.

– Vi fick ju båda lite ”pirr” i magen när vi såg att den andra var inloggad…

Första dejten

Dennis och Joanna bestämde sig för att ses ganska kort efter sin första kontakt.

– Vi bestämde att ses och ta en öl tillsammans. Jag hade ansträngt mig ganska mycket att inte ha några större förväntningar utan se det mer som en öl, sen räcker det, även om jag nu i efterhand villigt erkänner att jag hade förväntningar eftersom det verkligen kändes som att vi klickade. Jag minns fortfarande känslan när jag några minuter för sent svänger runt hörnet mot ingången till där vi skulle träffas. Där står en tjej, mörkhårig, otroligt vacker och pratar i telefonen. Hon möter min blick, ser lite nervös ut, avslutar sitt samtal. ”Hej!” säger jag, försöker se självsäker ut, och vi ger varandra en kram, berättar Dennis.

Sedan rullade timmarna iväg och första dejten varade i hela sju timmar.

– Jag tänkte med hjärtat i halsgropen att ”vilken tur att han var lika snygg i verkligheten som på nätet” även om Dennis personlighet såklart var det jag föll för. Jag föll för hans humor och hans fina värderingar men också för hans intelligens. Snacka om att få uppleva känslan av att vinna på jackpott; Var det sant? Hade jag verkligen fått träffa någon som är snygg, smart, rolig och har de värderingar jag letar efter? Tydligen gick det!, säger Joanna.

Dela livet

Joanna säger att hon höll på att bli kär i Dennis redan efter de två första dejterna men inte riktigt vågade tro på att detta verkligen var på riktigt.

– Men det dröjde inte länge innan vi valde varandra. Bara fyra månader senare bor vi hop och jag känner att jag äntligen har träffat den där som jag har väntat på i snart 31 år! Det är så här det ska kännas – att du helt och fullt kan vara dig själv och bli älskad för den du är, att det pirrar när du tänker på er gemensamma framtid, att du har funnit en livskamrat som du vill bli gammal tillsammans med. Jag hoppas att vi får spendera vårt liv tillsammans och att vi får göra det med vår alldeles egna lilla familj, säger Joanna och Dennis fyller i:

– Jag är lyckligare än någonsin och är lika säker på att jag träffat min livs kärlek som att jag behöver syre för att andas! Tack Mötesplatsen för att ni förde oss samman.

Dennis ❤ Joanna

Ålder: 39 år (Dennis) och 31 år (Joanna).
Yrken: Brandman (Dennis) och lärare (Joanna).
Bästa med Mötesplatsen: Överlägset den bästa sidan för att komma i kontakt med seriösa singlar.
Tips till singlar: Var kräsen! Sätt upp regler för vad som inte funkar för dig (behåll den listan för dig själv), snarare än att måla upp en bild av hur personen ”måste” vara. Börja med en fika, en middag kräver tid och ger dig inte heller möjligheten att ”lämna” situationen snabbare om det visar sig att ni inte trivs med varandra.