Ladda för höstens hemmadejter

Postat i: 

Dejtingtips

Ladda för höstens hemmadejter

När hösten närmar sig vill vi gärna ”boa” till det hemma och är man singel kan man samla många pluspoäng på att ha ett välkomnande hem att visa upp för dejten.

Men det är inte att rekommendera att bjuda hem någon redan på första dejten – utan detta är mer lämpligt när ni har träffats några gånger.

På sommaren frodas det av härliga utomhusaktiviteter att göra tillsammans med dejten medan man framåt hösten gärna myser till det hemma med gemensam matlagning och härliga filmkvällar. Och faktum är att många är nyfikna och tycker att det är ganska så betydelsefullt att dejten har en bra inredningssmak. Vad som är bra smak är givetvis oerhört individuellt –men man bör ha i åtanke att ens hem speglar ändå ganska mycket om hur man är som person.

5 konkreta tips – höstboosta ditt hem:

1. Städa. Detta kommer man långt med. Ha ett fräscht badrum, en nybäddad säng och göm undan all smutstvätt.

2. Visa vem du är! Göm inte din skivsamling, ditt pyssel eller dina golfklubbor. Allt som visar vem du är kan leda till bra samtalsämnen.

3. Vädra! Köp ett härligt doftljus och satsa på mysbelysning.

4. Det lilla göra stor skillnad. Det behöver inte bli dyrt att fräscha upp lite hemma. Några nya kuddar i soffan och lite gröna växter kan göra stor skillnad.

5. Tycker du det är svårt? Be en vän som är duktig på att fixa hemma att hjälpa dig med att dejtanpassa ditt hem.

Hjärtligt lycka till! Låt höstmyset börja!