”Det var kärlek vid första ögonkastet”

Postat i: 

Par som träffats

”Det var kärlek vid första ögonkastet”

Både Trond, 55, och Ingunn,52, hade lämnat långa äktenskap bakom sig när deras vägar korsades på Mötesplatsen. Efter en trevande och tveksam start så bestämde de sig trots allt för att ses för en första träff…

– Vi blev faktiskt förälskade vid första ögonkastet. Detta var något helt nytt för mig, säger Ingunn som gifte sig med Trond, nio månader efter den första dejten.

– Jag kände mig lite deppig efter min separation men min son uppmuntrade mig till att göra ett försök att träffa någon ny på nätet. Jag la upp en profil på Mötesplatsen och efter ett par veckor fastnade blicken på Ingunns profil, berättar Trond.

Ingunn var ganska skeptisk till att träffa någon på nätet och trodde inte att detta skulle vara platsen för äkta kärlek.

– Men min dotter övertalade mig. Ganska snabbt fick jag flera trevliga kontakter. Efter några dagar tog Trond kontakt och vi började skriva till varandra. Det gick dock lite trögt och jag blev inte ”såld” direkt. Jag pratade om med detta med min dotter som inte tyckte jag skulle ge upp innan vi hade träffats ”på riktigt”…

Ingunn bestämde sig för att ge Trond en chans men var ganska säker på att detta skulle bli deras första men enda möte…

– Vi träffades för en kopp kaffe. När jag såg honom så tänkte jag bara ”wow”! Allt var så perfekt. Energin, utstrålningen, och utseendet. Vårt samtal gick lätt och var intressant. Vi kramade varandra länge och efteråt förstod jag att något alldeles extra hade hänt. Jag hade blivit förälskad vid första ögonkastet och detta var något helt nytt för mig…

För Trond var det den första dejten på 22 år, så visst var det lite pirrigt!

– Jag förstod direkt att henne ville jag ha. Inte långt senare så reste vi till Peru tillsammans och vi utvecklade ett väldigt stark förhållande, säger Trond.

Nio månader efter den första dejten gifte sig Trond och Ingunn ute i naturen. De bor nu tillsammans och har många härliga planer för framtiden.

– Livet leker!