7 tecken att leta efter

Postat i: 

Matchning

7 tecken att leta efter

Trött på oseriös dejting? Söker du efter någon att dela livet med och vill hitta hen som matchar dig perfekt? Vi har checklistan på allt du behöver ha koll på…

Vi har samlat 7 saker att klura på när du dejtar. Alla viktiga för att skapa ett lyckligt och stabilt förhållande. Hur många prickar du och dejten av?

1. Ni har gemensamma intressen. Ni måste givetvis inte ha exakt samma intressen och ni behöver inte göra ALLT tillsammans. Men det är viktigt att ha en gemensam grund. Det kan vara allt från att gilla att testa ny mat till att träna tillsammans.

2. Ni delar värderingar. Liknande värderingar underlättar massor, men bara för att ni kommer från olika bakgrunder och ser annorlunda på vissa saker betyder det inte att ni inte är en perfekt match. Det viktigaste är att ni har samma grundläggande värderingar.

3. Ni har respekt för att man kan vara olika. Delade värderingar i all ära, men ytterst få par håller med varandra om allt. De gånger ni inte är överens, kom ihåg att alltid behandla den andre med respekt och acceptera att ni tycker olika.

4. Du känner saknad. Inte träffat dejten på några dagar? Saknar du henne eller honom? Bra! Detta är ett solklart tecken på att ni hör ihop.

5. Ni är attraherade av varandra. Fysisk attraktion är inte att underskatta och det finns alltid en särskild gnista mellan lyckliga par.

6. Ni har liknande framtidsplaner. Det brukar inte bli så bra när en riktig hemmaråtta dejtar en sann äventyrare. Även om framtiden inte är skriven i sten så bör ni ha ungefär samma tankar om vad ni vill med förhållandet och livet.

7. Ni kan kompromissa. I en sund relation finns det alltid en jämn balans mellan att ge och ta. Par som förstår vikten av att välja sina fighter och har lärt sig kompromissa har oftare en starkare grund att stå på.

Vill du träffa din perfekta match?

Ett första steg är att göra Mötesplatsens vetenskapliga matchningstest. Då ökar du dina chanser rejält att träffa någon som ger dig ett långt och lyckligt förhållande. Många par ha träffats på detta sätt. Låt dig gärna inspireras av Maria och Lasses fina berättelse.

Hjärtligt lycka till!