Träffades på Mötesplatsen för 10 år sedan

Postat i: 

Par som träffats

Träffades på Mötesplatsen för 10 år sedan

♥ Nu är de gifta, har två barn och är lika hopplöst förälskade ♥

Efter första dejten fick Hedde ett mail av Mats som inledde med: ”Du är den knasigaste, knäppaste, mest annorlunda…”
– Då blev jag arg och stängde genast ner mailet, säger Hedde.
Några dagar senare fortsatte hon dock att läsa:
– Mailet fortsatte i samma anda men avslutades med ”…och jag vill aldrig dejta någon annan, någonsin igen…”. Tänk om jag inte hade valt att öppna brevet igen, fasar Hedde som träffade Mats för 10 år sedan på Mötesplatsen.

Idag har de 2 barn tillsammans och firar 9-årig bröllopsdag. Kärleken mellan dem är stark och de tror sig ha nyckeln till ett lyckat äktenskap.
– Vi pratar och pratar. Kommunikation är jätteviktigt. Och vi är alltid ärliga. Från första början, inom bara inom några månader, hade vi snackat om allt. Vi hade pratat om VAB, adoption om vi inte kunde få barn, och vem ska gå ut med soppåsen har aldrig varit någon diskussion. Vi uppmuntrar varandra med ord och säger högt ”Vad glad jag blev att du kom hem nu!”, berättar Hedde.

Dessutom går de på dejt en gång i månaden.
– Det kan handla om en lunch på stan, bio eller att vi hittar på något med barnen. Vi har ansvaret för vad vi ska hitta på varannan månad.

Uppmuntrade honom att dejta andra
Hedde var 35 år när hon började nätdejta år 2005. Hennes främsta krav var att välja en seriös sajt där medlemmarna betalade för att vara med.
– Jag hade varit igång ett tag innan jag träffade Mats som var helt ny. På vår första dejt drack vi varm choklad och jag uppmuntrade honom att dejta fler, så han kunde förstå hur bra jag var, skrattar Hedde.

2 barn tillsammans
Efter ett och annat missförstånd blev de ett par och efter ett år gifte de sig. 2007 föddes sonen David och 2008 kom dottern Lova.
– Nu firar vi våra första tio år tillsammans. Vi har gått igenom liv och död och tillsammans är vi starka. Tack Mötesplatsen!, avslutar Hedde.

HEDDE ♥ MATS

Yrken: Förvaltningschef (Hedde) och egenföretagare inom reklambranschen (Mats).

Träffades på Mötesplatsen: Mars 2005.

Tid innan första dejten: 3 veckor.

Barn: Gemensamma barnen David och Lova. Hunden Douglas.

Bästa med Mötesplatsen: Att det är en seriös betalsajt. Skönt att sitta hemma i soffan och smaka på det här med att gå in i ett förhållande.

Tips till andra singlar: Prata med varandra och våga gå utanför den komfortabla zonen. Våga dejta någon som är rakt mot vad du tänkt dig. Be en kompis välja några som du ska kontakta.