”Han körde två timmar i snöstorm för att träffa mig…”

Postat i: 

Par som träffats

”Han körde två timmar i snöstorm för att träffa mig…”

– Siri och Christian fann den stora kärleken på Mötesplatsen

Efter bara fem dagars kontakt körde Christian, 30, i två timmar och yrande snöstorm för att träffa den där tjejen, Siri, 29, som fick hans hjärta att bulta lite extra. Idag är de nyblivna sambos, kattföräldrar och ska iväg på sitt livs resa tillsammans under hösten. Framtiden planeras för fullt och de båda är övertygade att de har hittat sitt livs kärlek.

– Det var en sån där grå och tråkig dag när ingenting kändes bra. Jag var hemma och kände att jag behövde bekräftelse och gjorde i stundens hetta en profil på Mötesplatsen. Jag trodde själv att jag inte var redo för något förhållande… Men så fel jag hade, säger Siri.
– Alla mina bekanta tyckte att jag skulle testa att nätdejta, de hade ju träffats så. Och idag är jag ju tacksam för deras tjat – det bar ju verkligen frukt, skrattar Christian.
Christian fastnade först för Siris utseende men det var även något i hennes profil som gjorde att det kändes genuint och äkta.

– Jag kontaktade Siri och blev förvånad att hon svarade så snabbt. Vi fick kontakt på en måndag och snart började vi prata med varandra i telefon. Vi bestämdes att vi skulle ses på lördagen men när vi pratade med varandra på fredagskvällen kunde jag inte vänta. Jag satte mig i bilen och körde två timmar i snöstorm. Det blev hamburgare och Let´s Dance på TV:n hemma i soffan. Sedan dess är vi ett par, berättar Christian.

Att våga släppa in en annan människa
Båda är överens om att lyckat framgångsrecept är att våga vara ärlig och inte låtsas vara någon som man inte är.

– Jag har aldrig i mitt liv känt mig så hel som jag gör nu. Att våga släppa in någon nära fast man är rädd är bland det modigaste man kan göra. Det känns som jag känt Christian i hela mitt liv. Vi har båda två hittat vår absolut bästa vän och vårt livs kärlek, säger Siri.

Sambos och drömresa inbokad
Idag är Siri och Christian nyblivna sambos.
– Och så har vi skaffat en liten kattunge tillsammans. Barn längtar vi efter båda två – det har vi varit tydliga med hela tiden, säger Christian.
De har redan hunnit med flera resor och i höst åker de på en riktig drömtripp:
– Jag är adopterad från Sri Lanka och att få åka dit tillsammans med mitt livs kärlek känns fantastiskt, avslutar Siri.

 

SIRI ♥ CHRISTIAN:

Yrken: Förskollärare (Siri) och nätverkstekniker (Christian).

Träffades på Mötesplatsen: Mars 2015

Tid innan första dejten: 5 dagar

Barn: Inga. Båda var öppna med att de vill ha barn.

Bästa med Mötesplatsen: Lättnavigerat och bra sökfunktioner.

Tips till andra singlar: Var dig själv och var alltid ärlig, då är chansen större att du hittar rätt. Ta hellre ett nej – bara du känner att du inte ändrar på dig själv.