”Vi var kära redan innan vi träffats”

Postat i: 

Par som träffats

”Vi var kära redan innan vi träffats”

När Matilda, 30, och Christian, 36, började prata med varandra på Mötesplatsen kände de båda att detta kan inte gå fel. De blev kära redan innan de ens hade träffats. Trots att det är över 50 mil mellan dem har de bestämt sig för få det att funka.
– Kärleken övervinner allt, säger de.

– Jag har ett par kompisar som träffats via Mötesplatsen och tänkte kan de så kan jag. Jag hade varit singel ett tag när jag blev medlem och redan efter ett par veckor fick jag kontakt med Matilda. Jag märkte direkt att detta var något särskilt. Hon hade humor och verkade lika smågalen som jag, skrattar Christian.

Under några dagar pratade de intensivt med varandra via appen och det blev många långa telefonsamtal. Båda har 2 barn på halvtid och dessutom skiljer det över 50 mil mellan dem.

– Jag tänkte mycket på det, på framtiden, men hon var ju så speciell, och vi kunde inte släppa varandra. Vi beslutade att hon skulle köra ner till mig, torsdag-söndag. Dagen kom, vi möttes på min parkering med en lång kram. Vi var redan kära i varandra och det kändes som vi hade känt varandra i 10 år. Söndagen kom, och eftersom hon hade semester veckan efter så stannade hon ytterligare några dagar. Vi kunde liksom inte skiljas åt, berättar Christian.

Framtiden ser fortfarande lite oviss ut. Men båda har inställningen att detta ska det bara lösas.
– Visst är det tufft att få ihop det praktiska, särskilt när det är barn inblandade. Men vi älskar varandra, och vi måste lösa framtiden, så vi kan flytta ihop, och leva resten av vårt liv tillsammans! Vi kommer kämpa för det, kärleken övervinner faktiskt allt, avslutar de.

CHRISTIAN ♥ MATILDA:

Träffades på Mötesplatsen: Juli 2015

Tid innan första dejten: 9 dagar

Barn: 2 barn på varsitt håll.

Bästa med Mötesplatsen: Enkelt, och väldigt bra app. Seriösa medlemmar.

Tips till andra singlar: Var försiktig när du nätdejtar, och använd dig av en betalsajt där det finns seriösa medlemmar. Slå till med den första dejten ganska snabbt om allt känns bra!