Njut av det härliga singellivet

Postat i: 

Singel i Sverige

Njut av det härliga singellivet

Känns singellivet hopplöst nu när hösten närmar sig? Är det enda som du ser framför dig bekymmerslösa romantiska kärlekspar som flyger fram på rosa små moln? Stopp där! Mötesplatsen påminner dig här om alla härliga fördelar med att vara singel:

1. Dejta är kul! Det är fritt fram att flörta hej vilt precis när du känner för det. Singlar träffar ofta mer nya människor, vilket är fantastiskt!

2. Valfri dress code. Ingen vet vad du har på dig hemma. Mysbyxor med stora hål? Peruk? Gummikläder? Kör på!

3. Förvekliga dina drömmar! Gå den där kursen du alltid har sneglat på eller är det inte dags för den där omtalade jorden-runt-seglingen? Frihet var ordet!

4. Snygging där! Många menar att singlar ser bättre ut än de som lever i parrelation. Sträck på dig – du är het!

5. Ordning och reda. Det finns ingen som flyttar på dina saker. Du vet alltid var allt ligger. Orkar du inte städa är det förresten ingen som bryr sig om det heller. Du är chefen!

6. Hälsan först! Troligtvis lever du mer hälsosamt som singel än de par som myser och mumsar chips i soffan.

7. You got the power. Du äger fjärrkontrollen. Du kan byta fondvägg varje vecka om du vill. Njut!

8. Lycklig som singel – och för alltid. Ta chansen att utveckla en känsla av självvärde som inte har något att göra med vad en eventuell partner tycker om dig. När du känner dig nöjd med livet redan innan du träffar någon att ha en relation med minskar risken för att du kommer ställa orimliga krav och förväntningar på att din partner ska tillgodose alla dina behov. Du vet att du kan vara lycklig som singel eller i ett förhållande, vilket gör dig mer avslappnad – och både livet och den framtida relationen blir lättare.

9. Vårda dina vänner! Nu har du all tid i världen på att ta hand om dina fantastiska vänner, finna nya och bygga relationer som varar hela livet.

10. Troligtvis väntar din stora kärlek på dig. Njut under resans gång och dofta på alla härliga blommor på vägen.