”Jag älskar honom lite mer för varje dag som går”

Postat i: 

Par som träffats

”Jag älskar honom lite mer för varje dag som går”

Nygifta Vidgis och Thomas drömmer om att bilda familj och dela resten av livet med varandra. Att de träffades, för 4 år sedan, det tackar de Mötesplatsen för.
– Ni har gjort det möjligt att få uppleva äkta kärlek, säger de.

Vidgis hade provat nätdejting ett bra tag och var nära på att ge upp…

-Men plötsligt en dag ramlade det in ett kort meddelande från en kille vid namn Thomas som fångade min uppmärksamhet lite extra. Hans profiltext gjorde att jag blev intresserad och väldigt nyfiken. Och alla bilder på snyggingen gjorde mig knappast mindre intresserad…, berättar Vidgis.

Thomas, hade snubblat över Vidgis profil, och inte kunde sluta titta på bilderna på den söta tjejen. Och dessutom verkade hon både smart och rolig!

– Vi började nog fundera båda två om detta kanske kunde bli något? Båda kände i alla fall en stor nyfikenhet och vi bestämde ganska snabbt tid för en första träff, säger de och Vidgis tillägger:

– Och som den kloka kvinna jag är så var jag noga med att vi skulle ses på en så offentlig plats som möjligt. Vi kände ju faktiskt inte varandra!

Förälskelsen kom fort!

Och vem hade kunnat ana att en dejt på ett köpcentrum kunde bli SÅ romantisk? Allt kändes otroligt lättsamt och timmarna gick medan de vandrade runt i köpcentrumet. Därefter var bollen i rullning och förälskelsen kom snabbt! Efter bara fyra månader blev de sambos och ett par år senare köpte de sitt första gemensamma hem. Samma år friade Thomas.

-På ett köpcentrum! Det verkar tydligen vara vår grej…, skrattar Vidgis och Thomas.

Men VAD var det då som gjorde att de föll så för varandra?

– Jag föll pladask för Thomas på vår andra dejt, när vi gick runt och väntade på att bion skulle börja. Thomas hälsade på alla som han mötte och han fick alla att le. Han började prata med alla möjliga människor och man kunde snabbt se att han hade gjort deras dag! I detta ögonblick förstod jag att han var mannen som jag bara måste ha, säger Vidgis och tillägger:

– Han är den snällaste och mest omtänksamma man jag någonsin har mött och jag älskar honom lite mer för varje dag som går.
Thomas säger att han snabbt förstod att detta var en speciell tjej:

– Det var något med det där söta ansiktet och det där leendet som skulle kunna skapa fred i världen. Att hon dessutom är både rolig och en duktig kock, det gör henne till min drömkvinna!

Vidgis och Thomas är nu alldeles nygifta och ser fram emot att bilda familj och dela resten av livet med varandra.

Vigdis ❤ Thomas

Ålder: 30 (Vidgis) och 34 (Thomas)
Yrke: Informationskonsult (Vidgis) och asfaltsarbetare (Thomas)
Det bästa med Mötesplatsen: Lätt att få kontakt! Och att vi möttes här…
Tips till andra singlar: Var hövlig och snäll. Ge inte upp, till slut löser det sig!