”Jag har funnit meningen med livet”

Postat i: 

Par som träffats

”Jag har funnit meningen med livet”

När Elin, 22, väntade på sitt första möte med Jacob, 25, på en flygplats i Luleå var hon så nervös att hon nästan svimmade.
– Men det blev ju bra. Det var dagen då jag fann meningen med livet, säger Elin.

Elin hade varit medlem på Mötesplatsen i cirka ett halvår innan hon träffade Jacob.
– Det fanns tider då jag verkligen undrade vad jag höll på med, men jag är så glad att jag aldrig gav upp! För det finns någon för alla. Kanske inte i din närhet, kanske inte i din stad. Så var det för oss och vi tackar Mötesplatsen för allt, säger Elin.
Elin bodde i Piteå och Jacob i Stockholm. De hade haft kontakt med varandra i ungefär en månad innan Jacob tog ett flyg upp till Elin.
– Jag trodde nästan att jag skulle svimma av nervositet när jag stod där och väntade. Jag kunde inte stå still och tyckte det tog en evighet innan han kom. Hela den första helgen med varandra var underbar och den kommer vi aldrig att glömma. Första kvällen delade vi otroligt många skratt och historier, det var som att vi känt varandra hela livet. Allt var så menat, jag ville aldrig att den dagen skulle ta slut! Den kvällen delade vi även på vår första kyss, berättar Elin.

Flyttat 85 mil
Idag har Elin flyttat ihop med Jacob i Stockholm – och lämnat Piteå – 85 mil bort. Hon har sagt upp sig från jobbet, börjat plugga och fått ett nytt jobb.
– Jag har funnit meningen med livet och det är fantastiskt, säger Elin.


ELIN ♥ JACOB:

Yrken: Nanny (Elin) och egenföretagare inom ljud- och ljus (Jacob).

Träffades på Mötesplatsen: Januari 2015.

Tid innan första dejten: Cirka en månad.

Barn: Inga.

Bästa med Mötesplatsen: Enkelt att hitta och förstå.

Tips till andra singlar: Våga testa att dejta singlar som bor långt borta. Allt går om kärleken är stark!