Linn och Jesper

Postat i: 

Par som träffats

Linn och Jesper

Det kan vara en god idé att ägna en stund åt att fylla i Mötesplatsens djupgående matchningstest. Det gjorde Linn och Jesper, och de matchade hela 98 procent!
– Det fick oss att börja skriva till varandra och resten är historia, säger paret.

Nästan exakt samtidigt tog de kontakt genom att skicka ett meddelande.
– Det var nog precis på sekunden – så det var en bra första sak att prata om, att vi vågade ta kontakt direkt. Vi började sedan prata i telefon, och efter att jag kommit hem från en resa med mina döttrar var det dags att ses för första gången, berättar Linn, som var ensamstående mamma till två döttrar, då 3 och 8 år gamla. Jesper hade tre söner, vid tillfället 5, 6 och 8 år gamla. När han fick kontakt med Linn kände han att det nästan var för bra för att vara sant.
– Jag kommer ihåg att när jag såg Linn så tänkte jag att det inte kommer bli någon mer dejt. Hon var så otroligt snygg och sprudlande i sin personlighet. Om hon var vacker på sin bild, rolig och öppen när vi pratade via Mötesplatsen, överträffade hon allt det i verkligheten. Jag tänkte att hon blivit felmatchad med mig, säger Jesper om den första dejten som innehöll både promenad och fika.

Varit ett par i 10 år

Linn och Jesper har nu varit ett par i tio år och skapar ständigt nya minnen tillsammans.
– Vi älskar att resa tillsammans, så det har vi gjort mycket, säger Linn, som tycker att livet tillsammans med Jesper har många fördelar:
– Jesper är min absolut största support i livet. Han är omtänksam, modig, öppen, lösningsfokuserad och snygg. Jag har aldrig känt mig så trygg, älskad, uppskattad och vacker. Han får mig att vara mitt bästa jag och ser alltid till att jag och barnen har det bra. Han är en fantastisk pappa och bonuspappa till våra fem barn, säger hon. Jesper menar att han uppskattar att Linn är glad, utåtriktad, positiv och väldigt kreativ.
– Hon ser möjligheter i allt och det finns inget som hon inte är villig att prova på. Jag älskar att hon är positiv till allt, lätt att skoja med och aldrig tar något personligt. Hon är lika sprudlande och vacker som när vi träffades!

Parets bästa tips för att hålla kärleken vid liv
• Kommunicera. Det har hjälpt oss oerhört mycket.
• Fortsätt dejta. Vi försöker dejta ett par gånger i månaden. Gå ut och äta tillsammans, boka hotell, åka på spa eller hitta på något annat nytt och spännande.
• Dela varandras intressen. Vi är väldigt olika och har mycket olika intressen. Likväl som vi kan uppskatta att få tid för oss själva med våra egna intressen, försöker vi även vara öppna för partnerns intressen. Att inte i förväg bestämma sig för att det kommer bli tråkigt. En del intressen kan faktiskt bli gemensamma om man är öppen för möjligheterna.
• Sluta inte vara intima. Man kan lätt hamna i mönster där sex är något man ”bör göra” snarare än vill göra. Men med öppen kommunikation om fantasier och önskemål, att utforska nya saker och vara spontan, kan sexlivet fortsätta vara spännande. Dock finns det självklart perioder där det är svårare.

LINN ❤️ JESPER
Yrken: IT-arkitekt (Jesper) och arbete inom skolan (Linn).
Ålder: Linn är 40 år och Jesper är 50 år.
Familj: Fem barn.
Intressen: Jespers intressen är fotografering och spelutveckling, Linn uppskattar att vara i naturen.

Vi önskar Linn & Jesper all lycka framöver!